Страшен скандал със Златка! Налетя като мутра да бие шофьор! (Подробности за кифладжийския панаир)

2181
24 Декември 2015, 09:52


В последно време Черната Златка не само е заприличала на мъж, а и е започнала и да се държи така, научи HotArena.


Наскоро Злати спретнала грозна случка, разправяйки се като кифладжийка с клет снабдител, имал неблагоразумието да ѝ запуши пътя. Димитрова замалко да налети на бой на човечеца, който трябвало да зареди магазина и да си тръгне, но не проявил съобразителност спрямо другите участници в движението.


Опитвайки се да се измъкне от тясната уличка в столичния център, шофьорът с буса за малко да одере боята на лъскавия джип на Златка. Това вече тотално я разгневило и тя излязла от колата, за да търси саморазправа като типична мутра.


Плеймейтката сподели гнева си в описателен разказ на случилото се. В него обяснява, че, отивайки на маникюр, се е сблъскала с един истински Бай Ганьо. Шофьорът така бил спрял, че преминаването покрай него било невъзможно, без да си надереш колата. Злати спряла и изчакала да свърши разтоварването.


Тогава се появил един мъж около 30 години и ѝ казал: „Аре мини, мини“. Тя му казала, че няма как да мине, защото ще си издере колата. Златка започнала да му се дръвчи, че не е той човекът, който да ѝ казва дали може да мине или не.


Това обаче било само началото на словесната схватка, която за малко не преминава и във физическа. Устатата Златка надигнала вой до небесата и се надговаряла не с един, а с двама мъже!


Накрая нервите на Димитрова тотално изпушили и тя гарнирала виковете с размахване на юмруци към шофьорите. Това хем учудило мъжете, хем ги накарало да прихнат в смях, пише „България днес“.


„В случая Златка си беше права, защото наистина щеше да си издере джипа в клоните на дървото. Снабдителят правеше задръстване, а изнервеният шофьор зад нея просто си търсеше повод да се заяде“, коментират свидетели на разпрата.


Изведнъж обаче крясъците спрели и шофьорът, който бил зад Злати, извадил телефона си и започнал да я снима. С тази си постъпка чашата на търпението на брюнетката преляла и той без малко не си изял боя.


„Какво снимаше не знам, но откачих тотално“, не крие Димитрова. Разказът завършва с обичайното заключение в подобни случаи – че цялата ни държава е такава и няма оправия.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
това написа Златка в фейсбук
преди 2 години
-3
Днес, отивайки към маникюристката си, се натъкнах на типичния БАЙ ГАНЬО!!! Спрял камиона да разтовари стоката, спуснал металната степенка и минаването става меко казано трудно, защото за да мина трябва да си надера боята на вратата на колата ми. Спрях, чаках да разтовари уж...идва един мъж на средна възраст 30 и ми вика: "Аре, мини мини!". А аз му казвам, че няма да го направя, защото ще си надраскам вратата от многобройните клони! След което се закучихме и му обяснявам, че не е той човека, който да ми определя дали да мина или не, при положение, че може да вдигне металната степенка...При което започна да снима!!! Какво снимаше и кое не знам...но откачих тотално!!! След това стане мега яко задръстване...вдигна степенката! Питането ми е, ако беше я вдигнал по-рано, какво щеше да му стане? Друг въпрос, защо това българче изкара телефона и започна да снима??? Какво ще докаже с това видео??? Само какъв народ сме! Търсим сензацията!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени