Страст: Секс зверица от Бургас отхапа тестиса на любовника си

4013
15 Август 2012, 13:21


 

Дали заради високите температури, които правят хората по-агресивни, дали заради бясна страст, жена от Бургас е отхапала тестиса на любовника си по време на секс. Тя явно била прекалено възбудена, защото вместо да изпрати партньора си на седмото небе от удоволствие, го закарала... до болницата за спешна медицинска интервенция.

 

Диян Д. и любовницата му не се били виждали от месеци, тъй като той бил в чужбина. Оказало се обаче, че не мъжът, а жената е по-зажадняла за интимни игри. Още преди да преминат към същинската част, тя решила да му достави удоволствие, дарявайки го с фрески ласки. Въпреки добрите си намерения, жената не успяла да се контролира и в бързината буквално му отхапала единия тестис.


Минути след това стреснатата дама запалила колата и закарала плувналия в кръв господин в болницата. Медиците коментират, че досега никога не са виждали подобно нещо.

 

Единият му тестис буквално е откъснат от страст“, коментира лекар.

 

Хирурзите успели да зашият торбичката на Деян, но било невъзможно да върнат обратно отхапаното яйце. Той вече е в добро общо състояние. Няма информация за секс зверицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цвети
преди 5 години
0
ебахтиии ... какви клюки само ; ооо ;д
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
йьн
преди 5 години
0
като сте тръгнали да преписвате от Бесове, препишете и новия им материал по темата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени