Страстна двойка се изплющя екстремно върху строителен кран

11957
02 Ноември 2011, 17:21


Докато голяма част от двойките задоволяват нагона си по съвсем стандартен начин, има и откачалки, които правят екстремен секс, за да вдигнат адреналина си. Игричките в тоалетната на самолета вече са демоде. На мода са сексът по време на скок с парашут и този на опасни места.

 

 

HotArena.net вече ви показа как инструктор по скачане с парашут и неговата партньорка го правят по време на самия скок. Преди броени дни пък страстна двойка в Германия бе хваната да прави секс върху строителен кран. Мераклиите решили, че ще е най-добре, ако се опознаят в библейския смисъл на думата на височина малко повече от 40 метра.

 

 

Влюбените, незнайно как и за колко време, се качили върху крана и се настанили в кабината. От там нататък се завихрил мощен сексуален екшън. Двамата екстремисти били съответно мъж на 24 години и жена на 23 години. Имена не се съобщават, но макар и анонимни, стореното от тях стана достояние на половината свят.

 

Всичко може би щеше да завърши по стандартния начин, ако наблизо не е имало клиника. В подобно заведение има хора денонощно, затова не е чудно, че малко преди влюбените да свършат, както си му е редът, наблюдателен санитар решил, че трябва да се обади на полицията. Естествено, медицинският служител не бил някакъв откачен воайор, а загрижен за здравето и сигурността им гражданин.

 

Няма безплатен обяд, така че и сексът, който двамата младежи заформили им излязъл доста солено. След като били свалени от крана, служителите на реда им написали акт на стойност 3000 евро.

 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.45 mb
total execution time: 33.451080322266 miliseconds
mysql execution time: 11.526823043823 milliseconds