Страстна двойка се изплющя екстремно върху строителен кран

12241
02 Ноември 2011, 17:21


Докато голяма част от двойките задоволяват нагона си по съвсем стандартен начин, има и откачалки, които правят екстремен секс, за да вдигнат адреналина си. Игричките в тоалетната на самолета вече са демоде. На мода са сексът по време на скок с парашут и този на опасни места.

 

 

HotArena.net вече ви показа как инструктор по скачане с парашут и неговата партньорка го правят по време на самия скок. Преди броени дни пък страстна двойка в Германия бе хваната да прави секс върху строителен кран. Мераклиите решили, че ще е най-добре, ако се опознаят в библейския смисъл на думата на височина малко повече от 40 метра.

 

 

Влюбените, незнайно как и за колко време, се качили върху крана и се настанили в кабината. От там нататък се завихрил мощен сексуален екшън. Двамата екстремисти били съответно мъж на 24 години и жена на 23 години. Имена не се съобщават, но макар и анонимни, стореното от тях стана достояние на половината свят.

 

Всичко може би щеше да завърши по стандартния начин, ако наблизо не е имало клиника. В подобно заведение има хора денонощно, затова не е чудно, че малко преди влюбените да свършат, както си му е редът, наблюдателен санитар решил, че трябва да се обади на полицията. Естествено, медицинският служител не бил някакъв откачен воайор, а загрижен за здравето и сигурността им гражданин.

 

Няма безплатен обяд, така че и сексът, който двамата младежи заформили им излязъл доста солено. След като били свалени от крана, служителите на реда им написали акт на стойност 3000 евро.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени