Стройно тяло и секси визия без усилия

2235
17 Април 2012, 15:08


 

Готови за новия плажен сезон с красиво, стегнато тяло без сурови диети и тежки тренировки.

 

 

Може ли да отслабваме и борим целулита без да тормозим тялото си с непосилни лишения? Да, като използваме предимствата на две процедури: кавитация и Веласмуут.

 

 

Кавитацията е процедура за намаляване на теглото и оформяне на тялото без хирургическа намеса. Основната й цел е да премахне мастните депа без да наруши целосттa на тъканите. Това я прави напълно безопасна, a ефектът е видим по отношение на редуциране на обема и оформяне на красиво тяло.

 

 

Веласмуут е едно от най-ефективните решения при борба с целулита. Той е неинвазивен метод за разрушаване на целулита и подобряване формите на тялото, който съчетава преимуществата на няколко технологии: биполярна радиочестота и инфрачервена светлина, вакуум и ролков масаж.

 

 

В съчетание, двете процедури дават изключителен резултат – стопени мазнини, намален целулит, редуцирани обиколки и еластична кожа. Разберете повече и се възползвайте от атрактивни промоции на Веласмуут и Кавитация – лесно и ефективно решение за стройно и стегнато тяло.

 

Помнете, че красотата не изисква жертви, а внимание. Погрижете се за себе си и посрещнете новия сезон с пленителна визия! 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хммм..
преди 6 години
-1
Без много философстване ще кажа само, че кавитацията е забранена във Франция. А вие вместо да стимулирате хората да престанат да ядат нездравословно и малко да поспортуват, пропагандирате нездравословни терапии и някои от тях дори не гарантират ефект (инвазивните процедури понякога дори влошават състоянието ако не веднага, то след време)...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени