СУЕТА! Антония Петрова ходила с корона на главата и в дома си

1946
17 Ноември 2012, 12:00


Антония Петрова изглежда все още е главозамаяна от радост покрай спечелването на конкурса „Мисис Русия“. От суетност бившата мис България не сваля короната от главата си дори вкъщи, дочу HotArena.net.

 

Познати на моделката се притесняват, че подобни действия не говорят добре за душевното й здраве. Самата Антония обаче с радост си признавала, че не сваля короната дори вкъщи и я носи даже в тоалетната.


„Като копие на Ам Гъл, от „Властелинът на пръстените“ е и ще започне денонощно да повтаря „Безценното ми“, стискайки короната“, коментират колежки на Антония. Самата Петрова отдавна твърди, че красавиците й завиждат за новата титла.


Откакто спечели приза, суетната блондинка не може да се нарадва и не спира да шества из медиите, където непрекъснато обяснява, че тя е единствената „Мисис Русия“.


И въпреки че има още два конкурса с това име в страната, Антония твърди, че само тя може да се титулува по този начин, а също и да се яви на конкурса „Мисис Свят, пишат от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боко
преди 5 години
0
Тя е плиткомозъчна и може и така да е, както го пишете. Все пак смятам, че няма кой да е надникнал в дома й , за да е видял такъв резил.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПЛейбой
преди 5 години
-1
Страда от тежко заболяване наречено "да си доказвам красотата с купени конкурси"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени