Суеверие застига Васко Кеца, певецът сам си предсказал какво ще му се случи след 40 години (Шокиращи разкрития)

1496
20 Май 2017, 11:31


Васко Кеца си предсказва болест на сърцето във филм, а 40 години по-късно тази участ го застига. Случката с него е от забранения тв сериал "Завръщане от Рим", сниман през 1977 г., където Кеца има роля, научи HotArena.

От няколко години сърцето на изпълнителя е от най-слабите му места. В годините той няколко пъти вика "Бърза помощ" заради излизане от строя на сърцето си, както и заради учестен пулс. Като бил млад, певецът не отдавал голямо значение на това, както и на гастрита си, придобит от сухоежбината по турнетата, но с днешна дата не пропуска през три месеца да се прегледа при кардиолог.

Тези дни по БНТ се излъчи сериала с родната звезда - "Завръщане от Рим" - същият, заради който по соцвреме пострада режисьорът му Иля Велчев. Поетът, хванал се с кино, бе обвинен за това, че работи с буржоазната италианска телевизия "Раи". След премиерното излъчване сериалът бе заклеймен и свален от екран, защото "пропагандира западния начин на живот и руши партийните догми в културата". БНТ е принудена да го изтрие.

40 години след този факт обаче първата ни телевизия излъчи сериала преди седмица. Зрителите видяха началото на певческата кариера на Васко Кеца. Той има епизодична роля във филма, играейки себе си. През 1977 г. Найденов не е самостоятелен изпълнител, а вокалист в група "Диана Експрес". Неин ръководител е Митко Щерев. Именно когато Кеца запява "Майчице свята" (песен на Щерев, по-късно изпълнена от Мими Иванова), той отправя своя поздрав към д-р Кирил Милев и неговата съпруга Ани. Найденов сяда до тях на масата и пее. Като си тръгва, докторът казва: "Той е мой пациент и след операцията оживя, сега даже и пее", пише "България днес".

А Васко по-късно признава: "Ей, да тръгна да играя роля и тя да е на болен от сърце човек. Дали не е на лошо?!", питал се Найденов, но по-късно забравил за суеверието. То обаче се оказало пророческо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени