Супер ГАФ! Алисия лъсна с мръсни нокти! (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/super-gaf-alisiia-lasna-s-mrasni-nokti HotArena.net
Супер ГАФ! Алисия лъсна с мръсни нокти! (Фото)
След прелестите, които Алисия показва непрестанно на своите фенове дойде ред на поредната изненада. видя HotArena.

Този път неприятна! Най-голямата звезда в поп фолка показа мръсните си нокти. Алисия се слави като голяма почитателка на селфи кадрите и ежеминутно се щрака за щяло и нещяло.

На снимката в галерията ясно се вижда мръсотията под ноктите на изпълнителката, която контрастира на фона на белия й телефон.

Иначе често Ася показва я зърно, я силиконовите си гърди, което се превърна в нейна запазена марка и почти няма участие, на което подпийналите купонджии в кръчмите да не изплакнат очи по прелестите й.

15 Коментара

OMG

преди 7 години

Бръкнала си е от зад !!!

Коментирай

kyrvoleta

преди 7 години

nikoleto spri se veche smeshna si

Коментирай

преди 7 години

MURLA VINAGI E BILA NECHISTOPLUTNA I S MNOGO MAZNAAAAA KOSAAAA

Коментирай

Смешници

преди 7 години

Какво искате от тази жена не спряхте да й ядете гъза...хахаха

Коментирай

gg

преди 7 години

Каква Николета те гони, обсебен бълнуващ фене? Статията е за Николета. Фен-клуба на Николета се е събрал и те чака под статиите за нея. Разбирам, че ви мързи да четете статията и даже явно ви мързи и да погледнете за кого става дума. Просто отваряте хотарена и по навик и инерция си говорите все за Николета под всяка статия, без значение за кого е въпросната статия и че никаква Николета няма спомената в нея. Едно си баба знае, едно си бае... Обсебени от Николета завистливи побърканяци да ви еба!

Коментирай

gg

преди 7 години

Каква Николета те гони, обсебен бълнуващ фене? Статията е за АЛИСИЯ! Фен-клуба на Николета се е събрал и те чака под статиите за нея. Разбирам, че ви мързи да четете статията и даже явно ви мързи и да погледнете за кого става дума. Просто отваряте хотарена и по навик и инерция си говорите все за Николета под всяка статия, без значение за кого е въпросната статия и че никаква Николета няма спомената в нея. Едно си баба знае, едно си бае... Обсебени от Николета завистливи побърканяци да ви еба!

Коментирай

Ghj

преди 7 години

Xa xa xa xa lapaite mikrofonq chalgarki

Коментирай

567

преди 7 години

Ti ne lapash no i po dobre ot neq ne jiveesh xaxa

Коментирай

ти си мърла

преди 7 години

Ти , да не спиш с нея?! И, кога и е била мазна косата? Сигурно се гледаш в огледалото в момента от тоалетната. Простакеса!

Коментирай

Неграмотните и злобни лайнари от Хотлайнена

преди 7 години

Вие сън не спите денонощно да шлекате снимките на Алисия в профила , за да намерите някакъв кусур. Вие безупречните и неземните. Що не си е*ете майката , че и баща си, и тогава драскайте за хората, които само можете да ги гледате в гърба и тайничко да злобеете и мечтаете да сте на тяхно място. Злобари продали душите си за пет пари , единия къшей хляб. С това и ще си останете. Злобейте и изпълнявайте поръчки! Страхотна е тази певица!

Коментирай

стани, че се овоня денонощно тук, иди се изходи и изкъпи мършоляк!

преди 7 години

като гледам по-обсебена от теб тук няма. И стой та гледай и чети коментарите ти в статиите за тази певица по 100 + и едно и също. Ти си позната и на врабците вече. А ние ще си пишем ,точно като теб където си искаме и за когото си искаме, и колкото си искаме. Кой или коя си ти боклук смотан, че ще казваш кой ще кара влака? Хайде въз!

Коментирай

кърти

преди 7 години

Невероятно красива и талантлива!

Коментирай

Zoq

преди 7 години

Abe glupaci poglednete drugata i raka na neq ima manikiur a tozi mrasniq ne e nein

Коментирай

Каквато е "звездичката" - такива са и фенчетата

преди 7 години

Като гледам как се изразяваш, злобната тук май си ти! Жалка и комплексирана, точно като Ася Вакарелска!

Коментирай

Яж си грозният гъз, плашило мръсно!

преди 7 години

Ти пък коя си, мърло недоебана?? Я марш на село! Ти също си тук нон стоп, мис "тъпа оФца", "простакесата" с така любимата ти изтъркана фраза "от време ОНО"! Ахахахахаххаха ГРОТЕСКА ТАКАВА! ШУТА НА ХОТ АРЕНА' "Въз"?????? Ти тъпа ли си, или си родом от Вакарел??? Селянката тръгнала да се пени и взела, че се задавила в собствената си жлъч!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.