Super Model Universe 2017 се проведе с любезното съдействие на изворна вода „Бачково“

1182
20 Ноември 2017, 14:00


За четвърта поредна година България бе домакин на международния конкурс Супер Модел на Вселената 2017, целта му  е да открие и лансира нови лица за световните подиуми.

 

Момичета и момчета от 4 континента се състезаваха за приза в рамките на три дни. Програма беше изключително натоварена, а надпреварата ожесточена,  но въпреки това премина  в приятелска атмосфера. По време на събитието бяха избрани и българските претенденти за международното издание – “Super Model Universe – България“ 2017.

 

През  своя престой в България организаторите подариха на участниците в конкурса туристическа обиколка на забележителностите в София, след  която кандидатите бяха представени пред медиите.

 

Моделите  демонстрираха своите умения да дефилират в кратки ревюта на част от брандовете, партньори на събитието, сред които бе и изворна вода „Бачково“. Вечерта се насладиха на най-актуалните бестселъри в кулинарията, поднесени със специално подбрана програма за гостите от различните точки на света . Галавечерята събра финалистите от 17 държави. Водещ на събитието беше Ива Екимова.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени