Супер скандал! Лияна плаща на медии за КОМПРОМАТИ! (ПОДРОБНОСТИ)

2096
17 Декември 2013, 15:00


Крехката сърничка и невинната жертва Лияна "жъне" успехи с "добре" обмислените си ходове. Преди няколко седмици тя проплака от близък човек, който си плащал, за да я злепоставя. Всъщност певицата е говорила за самата себе си, разбра HotArena.net.


Човек, който не е наясно, че има проблеми с главата, винаги търси разстройството в нечия друга кратуна. Многобройни медии описаха представянето й във "ВИП Брадър" като пълен резил, но имаше едно списание, което съвсем "не" виждаше истината и я замазваше.


В това списание работи много близка жена до Лили, подвластна на диктатурата й.


В бляскавия журнал двете кроят схеми как да изкарат бащата на детето на чалга фурията като злодей, постоянно и съвсем целенасочено. Това се случи и днес - гърлата описва, че няма да даде добър пример на щерка си, ако остане с баща й. Описва го като злодей, който я е тъпчел, потискал и какво ли още не.Така осъществява и манипулация върху Дениз, която не е съвсем добронамерена.Виждате ли - пак таткото е виновен, а че на нея й се вее бельото в дискотеките - това добър пример ли е?


Естествено дългокраката разбивачка на връзки е доста щедра към услугата, та и повече, тъй като печатната медия често пъти я глади по косъма с комплименти и сладки приказки за "скромната" й персона.


В крайна сметка никой не е чул гледната точка на таткото на Дениз, така че не може да се вярва сляпо на думите на Лияна. Като че ли се въползва умишлено, че той е уязвим, но с каква цел?! Ако беше чудовището, което тя го описва, дали щеше да е толкова смела в разказите си?


Когато галят ушите на Лияна с думите "Ти не си като другите чалгаджийки, ти си интелигентна", тя наистина се впечатлява. Но една жена е умна тогава, когато знае кога да си затвори устата. Мъдра е, когато не използва собственото си дете, за постигане на безкористни идеи...


А жена, която е с повърхностно поведение, без никакъв стил... Няма как да бъде взета насериозно, нито пък думите й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени