Супер скандал! Новата модна икона Галена за титлата: Това е едно жалко събитие! (Снимки + как певицата се дупи и размахва сланинки в късна доба)

https://hotarena.net/laifstail/super-skandal-novata-modna-ikona-galena-za-titlata-tova-e-edno-jalko-sabitie HotArena.net
Супер скандал! Новата модна икона Галена за титлата: Това е едно жалко събитие! (Снимки + как певицата се дупи и размахва сланинки в късна доба)

Новата модна икона на 2015 година е фолк певицата Галена, стана ясно по време на вчерашната церемония.

 

Факт, който HotArena предвиди още преди месец, когато писахме, че именно Галена ще бъде провъзгласена за Модна икона.

 

И докато феновете на фурията се радваха, мнозина сметнаха спечелването на титлата именно от нея за най-големия гаф.

 

„В България всеки раздава награди за всичко, но за мен това е единствената награда за стил, която има тежест и съм щастлива, че е в моите ръце”, написа Галена във Facebook.

 

Интересно колко бързо певицата си промени мнението относно приза „БГ Модна Икона 2015”. Защото през 2012 г.. когато модна икона стана колежката й Анелия, Галена коментира подигравателно събитието пред своите колежки, определяйки го като

 

„жалко“!

 

Сега, когато самата тя бе провъзгласена за Модна икона, изведнъж събитието доби „тежест и стил“.

 

И като стана въпрос за стил, новата Модна икона на България в последно време не може да се похвали с такъв. На последното й участие само ден преди церемонията, Галена се появи на участие в неугледен вид и с паласки.

 

Видимо напълнялата певица доста се е позанемарила последно време, коментират нейни колежки. А начинът, по който бе облечена, далеч не кореспондира с титлата й Модна икона. Червеното й тоалетче откриваше паласки и сланинки пред очите на феновете.

 

Поведението й на сцената пък най-малко може да се определи като стилно и класно, както подобава за една Модна икона

8 Коментара

Зори

преди 8 години

Хаха Клозета и пухкавото момче Ондреа, опс момиче явно са яхнали метлата. Хаха Статията ви е поредната поръчкова и злобна, приличаща повече на разговор между 2 грозни жени, а не на журналистически разсъждения. Галена никога не е казвала,че наградата е жалка!!!!!!!!! Галена изоцщо не е напълняла и мнооооого отдавна заслужава тази награда. Сигурно Никлозетка е гледала какви думи Алисия каза за Галена и е побесняла, цетирам " Галена заслужава тази награда поне за последните 5 години , аз харесвам много нейният стил.." и т.н. Еми драги ми злобни поръчителки,пийте си хапчетата и гледайте само с прэст в уста модната икона за 2015 година!

Коментирай

э

преди 8 години

Перфектно тяло! Наистина не е било трудно да се "предизвести" кой ще спечели наградата, защото то е повече от ясно. Всъщност Галена е първата е иденствена до момента модна икона, която сме имали в нашата страна, така че то малко излишно е да се прави подобна класация, защото тя просто няма с кого да се състезава, освен може би с Цветелина Янева.

Коментирай

кати

преди 8 години

И аз харесвам Галена,определено!Има възможности и хора,които да я напътстват в избора на тоалети,на и извън сцената!Не мисля,че сама си измисля тоалетите,и дори съм сигурна в това!Но,че е винаги много стилна и красива,е вярно! Хот Арена,не бъркайте тоалетите на сцената и извън нея!Няма как да не се забележи,че нито е напълняла,нито изглежда кофти,в този червен сценичен тоалет,напротив!Наистина,от статията обилно лъха на нечия завист и злобица!!Честито на Галена за приза!!

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Галена и Алисия има убийствена външна прилика! Много красиви и стилни жени! Имат и нещо в главата, за разлика от ЕДНОТО НИЩО. Харесвам и двете

Коментирай

супер скандалите са само в болните ви мозъци от ХотЛайнена § Сие

преди 8 години

Не е тайна, че Галена е една красива, успяла в това, което върши ( професията си) стилна жена. И дА, образът и фотосесията на Галена виси в бутика на Плейн, а не задкуслистната бърсалка на пишки за парцалки, обувки и чантета , както и кеш- проститутката- Парцалеса Лозанова! МИСИС ИЗТРИВАЛКА!

Коментирай

ujas

преди 8 години

тоя парцал галена- модна икона- смях в залата....постоянно пияна и заляна по участия, груба и вулгарна, търкаляща се по земята- това ли е модната икона- ужас

Коментирай

,

преди 8 години

Да, модна икона е! ПУКНИ СЕ ОТ ЯД! Нито е била пияна, нито се въргаля; май я бъркаш с друга,м*ршо!

Коментирай

Нещо не си в час

преди 8 години

Галена - да! Алисия - никога! Как се усмеляваш да слагаш тая набръчкана селска пръчка в едно изречение с името на Галена??? Грозната Ася неведнъж е доказвала своята мания да копира стила на другите, така че не ми говори за класа и красота! ;))))))) И на самото награждаване Галена беше класи над градинското джудже Лайнисия - с този балтон беше като излязла от някакво кукерско сборище! Аман от урунгели, имащи се за големи красавици!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.