СКАНДАЛ! Редактор на бТВ плюе бТВ, за да замаже раздялата между ДесиСлава и Зарко

https://hotarena.net/laifstail/super-skandal-redaktor-na-btv-pliue-btv-po-porachka-na-desislava HotArena.net
СКАНДАЛ! Редактор на бТВ плюе бТВ, за да замаже раздялата между ДесиСлава и Зарко

Грандиозен скандал се развихри след вчерашния епизод на „Папараци“ по бТВ, узна HotArena.

 

В предаването на Николета Лозанова бяха излъчени папарашки кадри с ДесиСлава в доста неугледен вид, което смъртно обиди фолк певицата.

 

Изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ бе заснета да се разхожда из улиците по домашни дрехи, без грим и с огромен херпес на устата.

 

Ден по-късно не закъсня и реакцията на ДесиСлава, или по-точно на нейната пиарка. Публикуваме го в съкратен вариант:

 

„Това, което ме притеснява е, че bTV позволява едно предаване да използва методите на жълтата преса и си позволява ежеседмично по изкуствен начин да принизява личността и да накърнява достойнството на хората.

 

Знам, че това не е дело на Николета Лозанова, а на редакторския екип. Но така не се прави, мили хора! Това не е морално! Ясно е, че правейки „Папараци“ отдавна сте забравили морала, но аз все още го имам“, пише в социалния профил на ДесиСлава.


Ръката, която те храни...

 

Това, което малко хора знаят обаче, е, че същата тази пиарка на име Лилия Райкова, работи и като редактор в bTV в „Преди обед“.

 

Лесно може да се провери, като се свери телефонът, оставен за контакти на официалния сайт на ДесиСлава. Същият е като на редакторката.

 

Какво излиза? Че редактор на bTV плюе по собствената си медия и се възмущава от политиката на телевизията. Същата тази телевизия, която всеки месец й превежда прилични суми по банковата сметка. 


Истината!

Колкото до ДесиСлава - цялата патардия е с цел да отвлече вниманието от истинския проблем - а именно края на отношенията й с ММА боеца Светлозар Савов. В снощния репортаж редакторите няколко пъти изтъкнаха, че причината за занемарения й вид най-вероятно е раздялата със Зарко.


Днес в изявлението на пиарката й няма и дума по темата. Ясно е, че се опитват да замажат скандала, създвайки изкуствено друг скандал. Но ДесиСлава трябва да знае, че не може вечно да крие истината...

9 Коментара

ели

преди 9 години

Само да вмъкна,че това,че е тръгнала на някъде не означава,че се разхожда в този вид,а означава,че отива някъде.Клюкарско предаване е това.Не съм го гледала и веднъж цялото.За снощното интервю между Галена и Преслава-те в живота може да си говорят добре,но пред камери такава простотия не бях виждала скоро.Направо лъхаше на глупотия,на чудене какво да се каже. И специално един въпрос към Николета и към редакторите имам-защо като с Валери толкоз са си кръшкали,аджеба тези велики папараци не заснеха нещо с тях?За едни може,за други не-така ли?

Коментирай

jenn

преди 9 години

Гледах въпросното видео и умът ми не побира как може да има толкова злобни и лоши хора. Какво е направила ДесиСлава, за да заслужи това?! Както самата тя е написала в страницата си, само защото е отказала интервю... Това нормално ли е според вас? Ясно ми е, че има много хора, които се интересуват от жълтини и пикантерии и на никого не би навредило да има такова таблоидно предаване, но това, което представлява „Папараци“ е пумия, дъното, няма къде да паднете по-долу. Дано всички, които стоят зад този боклук, осъзнават, че всичко в живота се връща, лошотията привлича повече лошотия, злобата - повече злоба...

Коментирай

jenn

преди 9 години

Абсолютно!! Гледах интервюто в интернет, прескочих голяма част от него и не успях да го догледам дори. Харесвам и Преслава и Галена, но това беше голяма излагация. От много приказки нищо не казаха, и както казваш ти - чудене какво да се каже.

Коментирай

aloooo

преди 9 години

Mnooogo iskate da se znae za tova aaaa......shto ne se interesuvaxte taka I ot Nikoleta. ..Samo che Valeri vi razbi mehurcheto na prax. A Desi e edna dostoina jena I pevica I sama se spravia s jivota za razlika ot vashta Shishoviza

Коментирай

предване???????

преди 9 години

Ама ви е това предаване ли го наричате хихихи. Скрити зад кофи зад боклук, храсти, преписващи от жълтите вестници известна вече информация, снимащи хората в гръб та не се знае кой кой е, кой каква чорба и как е ял хахахахахах! Клатеща се като малоумна водеща, сричаща, бълваща често глупости, никаква дикция абе селяния до шия.

Коментирай

ели

преди 9 години

този прякор много й ходи-направо е като етикет:)

Коментирай

ужас

преди 9 години

Няма да пиша за Деси.Чудя се жената на Дичо,ако ги беше видяла дали нямаше да ги цели с камъни(но те са перфектно незабележими,ако ги питаш тях-професионалисти).Пиша това,защото аз се прибрах след раждането в същата превита стойка и знам как боли и какъв дискомфорт е това,та ако видя някой насреща си,тежко му....

Коментирай

Чочи

преди 9 години

Когато мухльонците и женските мухлички стигнат нивото и таланта на Десислава, тогава да намират кусури. Сега са едни осрани смръдливи памперси

Коментирай

Devil

преди 9 години

Ужасни бяха и двете,Преслава и Галена такова лиготене,уж естествени а такъв фалш ...На Деси ще кажа горе главата,всички имаме такива моменти... препоръка за такива случаи-шапка и големи слънчеви очила.лесно бързо и ефикасно срещу папатаци:)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.