Супер свалка! Наследницата на Зографски залюби Гъмзата (ЕТО И ПОДРОБНОСТИТЕ)

4213
16 Юли 2014, 12:30


Снахата на покойния хотелиер Иван Зографски, който остави огромно състояние след смъртта си, заби тромпетиста и певец Гъмзата, научи HotArena.net.

 

Мартина Зографски е жена на първородния син на богаташа – Кирил. Отегчената съпруга си харесала Йордан Йончев на едно участие, на което била поканена от приятели. Въпреки че подобен тип музика не допадал на изискания й немски вкус, веселият музикант направил впечатление на застаряващата блондинка от пръв поглед, съобщава в. „Всеки ден“.

 

Елегантната дама не можела да си позволи толкова лекомислена авантюра предвид общественото й положение, затова се появявала на участията на видинчанина като част от публиката и така запазвала максимална дискретност. Увлечението между богаташката и Гъмзата със сигурност няма как да прерасне в сериозна връзка, най-малкото защото живеят в различни държави, смятат близки до Йончев. Музикантът обаче постоянно получавал подаръци от пищната германка и се хвалел пред приятелите си, че е забил наследничка на хотелиерската империя „Зографски”.

 

Близките на Гъмзата тайничко се надявали той да обърне желаното внимание на Мартина, за да могат да се отъркат в милионите на известното семейство. Родителите на тромпетиста дори не са виждали хотел „Кемпински-Зографски” отвътре, тъй като са отрудени хорица от Видин, които с честен труд изкарват прехраната си. За никого в крайдунавския град не е тайна, че майката и бащата на музиканта – Емил и Гинка продават чорапи, хавлиени кърпи, чаршафи и възглавници на местния пазар. Трудолюбивото семейство Йончеви дори поема част от разходите за сватбата на сина им преди няколко години.

 

Това не е първото залитане на член на милионерската фамилия Зографски към персона извън кръговете на висшето общество. Легендарна ще остане връзката на прехвърлилият 90-те Иван Зографски с двайсетина годишното кюстендилско девойче Росица Новева. Двамата в продължение на няколко години бяха най-скандалната светска двойка в България. Роси, известна и със залитането си към чашката, не присъстваше на погребението на човека, за когото казва, че е била „и дете, и любовница”.

 

Причината е, че наследниците му имали повече от негативно отношение към нея. В момента Роси Новева живее в САЩ и има едногодишно дете от два пъти по-възрастен от нея мъж. „Американецът си е направо младеж, в сравнение с покойния Зографски”, доволно потривали ръце в родното село на Роси - Коняво.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени