Сузанита накипри и кучето като звезда

https://hotarena.net/az-jenata/suzanita-nakipri-i-kucheto-kato-zvezda HotArena.net
Сузанита накипри и кучето като звезда
Кифленските изцепки на дъщерята на Орхан Мурад не спират. Сузанита отново провокира, този път с палав кадър в мрежата, на който е накиприла и кучето си с маркови дрешки, видя HotArena.


Тийн изпълнителката облече рокля на кученцето си, което носи претенциозното име Марая Мали, пише „България днес”.


За да може и моята принцеса да изглежда очарователна и кокетна”, написа младата изпълнителка под снимката. А на кадъра се вижда, че изтерзания померан, освен с рокля, е и с панделка на главата.


„Горкото кученце”, коментират феновете под фотоса на блондинката с домашния й любимец. Други пък подхвърлиха, че с парите, които Сузанита е похарчила за кукленската рокля, едно двучленно семейство вероятно може да изкара поне седмица.

3 Коментара

Наталия

преди 5 години

Ох колко е сладинкууу. Да си го нагушкам това пухче. Сузи, ти си номер едно! Целуфки и гушки и на двете ви!

Коментирай

27

преди 5 години

Вече даже и не провокираш...Всичките ти мнения са като копи пейст. Скучно е, смени сюжетната линия.

Коментирай

До Наталия

преди 5 години

Миличка, да не ти е прогесия да ксинеш в този селски сайт? ЦелуФките аааааааааахахахаха Хотарена са доста неграмотни , но и някои от феновете им съвсем избиват рибара хахаха.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.