Свърши се! Боби Кристина си отиде (Ник Гордън на ръба на самоубийство)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/svarshi-se-bobi-kristina-si-otide HotArena.net
Свърши се! Боби Кристина си отиде (Ник Гордън на ръба на самоубийство)
Боби Кристин Браун си отиде! След седмици на спекулации относно кончината на дъщерята на Уитни Хюстън, семейството й излезе с официално изявление, че в неделя е издъхнала, научи HotArena.


Тя най-накрая намери мир в ръцете на Бог“, заяви Боби Браун. Той заяви, че изпитва облекчение, че дъщеря му се е отървала от мъките.


Певецът благодари за огромната любов и подкрепа на феновете от последните месеци, но допълни, че иска със семейството си да скърбят на спокойствие.


Смъртта на Боби Кристина е почти идентична с тази на Уитни Хюстън. Три години след като певицата бе открита във ваната си, взела свръх доза и удавила се, дъщеря й също бе намерена във ваната след употреба на дрога и опиати, полуудавена.


Междувременно Ник Гордън е в изключително тежко състояние и е пред самоубийство. Семейството му коментира, че младежът е извън контрол, след като научил за смъртта на приятелката си и е направо съсипан и пред самоубийство.


Той е съкрушен. Не спира да твърди, че ако го бяха пуснали да говори с нея и да я види, тя е щяла да се събуди. Да бъде жива“, разкрива негов приятел.


Роднина на младежа пък твърди, че часовете му са преброени. Близките му, не му позволяват да стои сам, тъй като се боят да не направи нещо фатално.


И трагедията да бъде още по-голяма.


Семейство Хюстън още не е уточнило кога ще се проведе церемонията, но се предполага, че Боби Кристина ще бъде погребана до Уитни Хюстън, най-късно утре или другиден.

3 Коментара

Silvia

преди 8 години

а николета МЪРШАТА кога ще си отиде ?

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Жалко за младият живот!Мир на прахта и,почивай в мир,дете.........!!!

Коментирай

Sofi Marso

преди 8 години

Силвия,не смяташ ли,че след като прочетеш материала по горе,е най-малкото неуместно,просташко и.......нямам думи,да направиш такъв гнусен коментар! Какво общо има статията с Николета,и каквато и да е тя,ти какво същество трябва да си,че да зададеш такъв въпрос!Пфу,погнусих се откровено!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.