Сватбата на Мара пред провал! (Гущеров иска да се състои във Виена, а тя в София, за да я видят всички)

3688
27 Ноември 2014, 16:30


Подготовката за сватбата на Мария и Християн Гущеров е пълна трагедия. Бъдещите съпрузи са в ожесточен спор за това къде да се състои церемонията и тържеството след нея и до консенсус не стигат, узна HotArena.net.

 

Наскоро певицата с прякор Мара Отварачката сама се похвали в тв ефир, че най-сетне, след 3-годишно съжителство, Гущеров й е предложил брак. Появи се и предполагаема дата за милото тържество – 17 януари.

 

Чалга дивата, очаквано, пожелала да се омъжи в София, за да може венчавката да се превърне в светското събитие на година, пише „Уикенд“. И, разбира се, да бъде помпозно отразена в медиите, което ще огромен плюс – ще направи добра реклама на заелата се да съживява клубната си кариера певица.

 

Богаташът и най-вече семейството му, които избягват светлините на прожекторите, обаче настоявали за друго. Свекърът на Мария - Добромир Гущеров, който от години живее във Виена, предложил да е домакин на сватбата.

 

Бившият депутат от БСП нямал никакво желание най-личното тържество на сина му да се превръща в софийски панаир. Милионерът дори обещал да плати от своя джоб престоя на цялата свита гости от България, ако булката склони да пристане на сина му в австрийската столица.

 

Напълно възможно е в крайна сметка сватбата да бъде отложена за по-късна дата, тъй като засега няма изгледи страните в спора да постигнат единодушие, коментират запознати със ситуацията. И допълват, че старият Гущеров заплашил снаха си да не уважи тържеството, не дойде ли на неговия акъл.

 

В момента Отварачката е притисната натясно. На нея хич не й се ще да отстъпва от позицията си, но и не желае да ядосва Гущерови и особено свекър си, който наскоро й преотстъпи частната си резиденция в София (сграда, която е паметник на културата – б. а.), за да развърти там ресторантьорските си умения.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
-1
Glupava ku4ka ne si znae interesa
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
соня
преди 3 години
-1
умения и отварачката? освен да се излага друго не може
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени