Свежа новина! Спомняте ли си дъвките Идеал? Пак се появиха! (Вижте къде)

3241
11 Март 2014, 09:41


Дъвка Идеалка – едва ли има някой от по-старото поколение, който да не помни култовия продукт на социализма. Тогава, когато нямаше дражета, нямаше лентички, нямаше разнообразие с вкус на манго и папая – изборът беше един – розова дъвка с нарисувано момиченце отпред и балончета.

 

Мислите си, че вече е изчезнала антика? Е, грешите! Свежа новина научи HotArena.net тези дни. Дъвката Идеал се завръща в новите така популярни лафки. Всъщност това не би трябвало да е изненада, тъй като от Lafka още от самото начало се обявиха за национален бранд, който има за цел да възроди родното производство и онези продукти от нашето минало, които смятаме за незаменими.

 

Един от тях са дъвките Идеал, които нямат нужда от шумната реклама, на която разчитат останалите марки.

 

Цел на новите киоски обаче не е само да предлагат на пазара любимите стоки от миналото, но и да гарантират качество, без вредните E-та, за които никой не беше чувал навремето. Lafka има за цел винаги да е „под ръка“ на потребителя, на забързания родител, на ученика в междучасието, на пенсионера и винаги да предлага качество, на което всеки може да се довери.

 

Освен дъвки Идеал по модернизираните киоски ще предлагат и други продукти от времето, когато нямаше ГМО, глутамати и парабени, а децата имаха спокойно детство.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
свинчо прасчев пеев
преди 4 години
0
бойкот до дупка на тия гробокопачи на хората
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ктб
преди 4 години
0
пълен бойкот на lafka
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Ей, чшъъъ Хотарената, кво по-старо поколение бе?:-) Чак па антики ли да сме? Иначе дъвката си беше супер. Аз я помна, разбира се, както и още два три броя лакомства дето им се кефехме като бехме дечурлига. Ама па за сметка на тва чудно детсво имахме. Са като ги гледам тия малките дечковци, жал ме фаща. Майкя му пищи от 5 километра, че тръгнало лапето да се окатери у дървото. Ми кво да прай, на компа ли да висне по цел ден докат г@за му стане квадратен, бахти? Собственоръчно напраена прашка си имах, истинска, тип читалце. Гълъби и врабци не съм трепал, ма що ябълки обрулих. И преигравахме филмчето Войната на таралежите, па що футбол, скейтове още немаше. И само колелета Балкан, чекаш на поръчка като гламав, ама беше си хубаво детство. И станахме човеци, слава Богу, а не маниакални депресари и тъпанари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Ей, чшъъъ Хотаренатаааааа, кво по-старо поколение бе?:-) Чак па антики ли да сме? Иначе дъвката си беше супер. Аз я помна, разбира се, както и още два три броя лакомства - напр. шоколадите Кума Лиса, единствения вид Фин млечен, май на Малчика да беше и т.н., дето им се кефехме като бехме дечурлига. Ама па за сметка на тва чудно детсво имахме. Са като ги гледам тия малките, жал ме фаща. Майкя му пищи от 5 километра, че тръгнало лапето да се окатери у дървото. Ми кво да прай, на компа ли да висне по цел ден докат гъза му стане квадратен, бахти? Собственоръчно напраена прашка си имах, истинска, тип читалце. Гълъби и врабци не съм трепал, ма що ябълки обрулих. И преигравахме филмчето Войната на таралежите, па що футбол, скейтове още немаше. И само колелета Балкан, чекаш на поръчка като гламав, ама...беше си хубаво детство. И станахме човеци, слава Богу, а не маниакални депресари и тъпанари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 4 години
0
Да даваме още пари на свинете Пеевски
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени