Свекървата на Преслава: Може да се оженят с Жоро!

3635
23 Април 2012, 13:11


 

„Синът ми е още малък, макар че двамата с баща му бяхме по на 23 години, когато се оженихме. Ако утре Жоро каже, че е готов за тази стъпка, аз ще се съглася. Той си знае най-добре.”

 

 

С тези думи майката на Жоро Бирмата - Лидия Станоева, даде официално благословията си Преслава и сина й да се оженят!

 

 

Известната бизнесдама отрече всички слухове, които се изписаха по медиите и заяви, че дори много симпатизира на Преслава. Разликата във възрастта на певицата и Бирмата от 6 години навремето може и да е била притеснителна, но днес нещата стоят различно.

 

 

„Преслава е жената, която най-много ми легна на сърцето от всички досегашни гаджета на Жоро”, заяви бъдещото „свеки” на певицата.

 

 

Лидия Станоева няма никакви притеснения, че Преслава е златотърсачка и е със сина й за пари. „Тя сама е постигнала високия си стандарт. За нея не е проблем да отиде и да си купи каквото и да било”, заяви майката на Жоро Бирмата.

 

 

Припомняме, че Лидия Станоева е една от най-властните жени в бизнеса у нас и според слуховете се налага във всеки избор на сина си. Говореше се дори, че е против Преслава и иска да ги раздели Жоро.

 

 

В интервю за „България Днес” всички тези слухове бяха отречени. Очевидно нищо не стои на пътя на певицата и Жоро Бирмата и скоро може да има сватба.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени