Светът плаче за смъртта на една легенда! Отиде си Дейвид Боуи

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/svetat-plache-za-smartta-na-edna-legenda-otide-si-deivid-boui HotArena.net
Светът плаче за смъртта на една легенда! Отиде си Дейвид Боуи


На 69 години една от легендите на поп музиката Дейвид Боуи изгуби битката с рака. Два дни след като отбеляза 69 рожден ден, певецът почина, научи HotArena.

Последните 18 месеца той се бореше с изключително тежка форма на рака, но въпреки това не спря да твори. Два дни преди смъртта си, пусна най-новия си албум Blackstar  — 25-ти по ред.

Музикантът сам признава в своите интервюта, че работата е най-голямата му любов. Има два брака зад гърба си — през 1970 се жени за първата си съпруга — Анджи, с която се развеждат след 10 години и с топмодела Иман, за която се ожени по-късно и от която има дъщеря.

От първия си брак Боуи има син — Дънкан. Младежът потвърди новината за смъртта на актьора и помоли за уважение към скръбта на семейството и почитане на личния му живот.

Сред приятелите на Дейвид Боуи, които изказаха съболезнования за смъртта му са Рики Джарвис и Дейвид Камерън. „Загубих герой“, казва Джарвис, по повод на смъртта на Боуи. Британският премиер пък споделя, че е израснал с музиката на Боуи.

За последно Дейвид Боуи се появи в обществото преди месец в Ню Йорк. Музикантът присъства на премиерата на мюзикъла „Лазар“, базиран на неговите песни.

2 Коментара

kapa

преди 8 години

Poklon.Jalko,4e si otide tolkova rano edna Goliama Zvezda.

Коментирай

BG

преди 8 години

naistina jalko 4uhme i tuk v Holandija

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.