Светлана си призна за древната професия! Ето откъде са й парите и скъпите дрехи!

https://hotarena.net/laifstail/svetlana-si-prizna-za-drevnata-profesiia-eto-otkade-sa-i-parite-i-skapite-drehi HotArena.net
Светлана си призна за древната професия! Ето откъде са й парите и скъпите дрехи!

Светлана Василева си призна, че не може да се издържа само благодарение на „честните си сини очи“.

 

Плеймейтката сама се издаде, че хонорарите й като модел са изключително мизерни и не може да разчита само на тях за насъщния.

 

Запитана от Кичка за професията на младите момичета в Къщата, плеймейтката разкри, че няма как да си позволи този стандарт на живот от моделстване, а прави и други неща. При названието на „други неща“ всички във „ВИП Брадър“ се досетиха какво визира блондинката като допълнителни доходи – проституция.

 

Както „Всеки ден“ писа, скандалната манекенка, известна още като Гонзовица, има в банковата си сметка рекордните 800 000 лева. Крупната сума бойната мадама е заработила не с ум и знания, а като компаньонка. Блондинката от години практикува секс срещу заплащане, но никой не е предполагал, че къта такава солидна сума.

 

Блондинката държи на влог в известна банка огромното богатство от близо милион, изчукани в буквалния смисъл на думата за последните 5-6 години.

 

За двата месеца престой в Къщата никой от съквартирантите не разбра какво работи блондинката и те не спряха да я питат кой я издържа и как поддържа луксозния си начин на живот. Малката хубавица обаче така и не даде точен и конкретен отговор на въпросите им.

 

Кичка е сред най-любопитните съквартиранти и редовно препитва Гонзовица за заниманията й. Уж невинно, тя все още недоумява откъде изкарват парите си Моника, Светлана и Катрин.

 

Наблюдателната Бодурова е забелязала аксесоарите и вещите на Светлето и твърди, че те са изключително скъпи марки. Оттам се зароди и нейният въпрос откъде всъщност идват парите им, а плеймейтката най-после си призна,

че припечелва със сексуални услуги.

4 Коментара

славена

преди 8 години

каза също, че е създала този сайт.<br /><br />( Била е рекламно лице на този сайт за определен период от време. Бележка на Админ)

Коментирай

Смях

преди 8 години

Тая курва грам не разбира от PHP и HTML, ама иначе създала. Тъпа овца.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Samo za pari mislite i govorite!Samo v panicata na drugite se gleda,abe........opravete i napalnete svoite bankovi smetki,ajde de.......napalnete gi! Vse i e taja koi i se podigrava i koi govori zad garba i!Sigurnost za sega si ima......a i za posle misli!Pak neka ne e Ok. s geografiata!

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Мите не 800 000 лв , а 1 , 200 000 лв има . Аз лично съм и ги дал сбърка сумата цайс .Tи какво имаш бе Митак ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.