Светлана Василева: Жал ми е за пародията наречена Мона! (Вижте потресаващи снимки на Валериева, не са за хора със слаби нерви)

https://hotarena.net/laifstail/svetlana-vasileva-jal-mi-e-za-parodiiata-narechena-mona HotArena.net
Светлана Василева: Жал ми е за пародията наречена Мона! (Вижте потресаващи снимки на Валериева, не са за хора със слаби нерви)
Мона Валериева потресе със стари снимки в мрежата. Скандалната моделка, която уж се пишеше най-добра приятелка на фолк певицата Андреа, лъсна в ретро кадри, които не са за хора със слаби нерви, видя HotArena.

Изявяващата се като треторазредна чалга певачка, брюнетка изглежда направо покъртително на стари кадри. Дори най-големите й фенове останаха като гръмнати, щом видяха тези снимки. 

За звездите от светския елит да не говорим. Повечето останаха без думи, при вида на персоната, която се опитва да стане част от техния кръг.



Екс моделът на „Плейбой“ Светлана Василева чак изказа съжаление заради кошмарните снимки на Мона преди години.


„Самата тя забравя този свой цветущ период! Колко операции са минали от тогава. Чак ми става жал, какво ли си е мислила, когато е виждала това лице в огледалото“, гласи коментар на страницата й в социалната мрежа.


С тонове кофти грим, кофти прическа, огромен нос и тънки устни, Валериева няма нищо общо с днешната си визия.



Що се отнася до модния й вкус, явно през последните години не се доверява на собствените си виждания за облеклото, тъй като старите й снимки са истински майтап. Едва ли оскъдното синьо боди с къси лентички, вместо панталонки около краката може да мине за стилен костюм за официално парти.


Дори и да е било карнавал.

31 Коментара

КЛОЗЕТА

преди 8 години

тъпааааци,що не покажете потресаващите снумки на светлето ??????

Коментирай

Надя

преди 8 години

Вие сте най-гнусният, продажен сайт!!! Направих си труда да проверя от колко време точно Гни Ло ви плаща, защото преди това наистина много ви харесвах. Хвалебствията за нея и съответно тоновете с пумия върху Алисия и Моника датират от около година и малко. Преди това имате редица статии, в които възхвалявате Моника колко красива била, как затапвала Николета и т.н. И ок - дават ви пари, вие роболепничите. Поне го правете по малко по-интелигентен начин!!! Като седнете и започнете като селски клюкарки да изливате пумия по най-просташкия начин (подобно на госпожите от въпросния чат), кого си мислите, че ще заблудите??? Хората не са глупави и единственото, което правите, е да ги дразните зверски. Пак казвам - като ви се плаща има много по-интелигентни и не просташки начини да очерните някого. Гнусни сте!!! А наистина ви харесвах много...<br />(Благодарим ви все пак за мнението. Може да си мислите каквото искате, но не сме продажни:) Иначе за останалите ви бележки ще ги вземем под внимание. Бележка на Админ)

Коментирай

Вили

преди 8 години

Ауууу отвратителна е наистина. И преди и след операциите.

Коментирай

а Калин?

преди 8 години

Мда, само че някои от хората, които й пишат статиите и ви ги подават заедно с парите (като например Калин), не винаги са твърде дискретни и понякога директно си го признават ;)<br />(Това което сте чули е пълна глупост. Гарантираме ви го на 100%. Пак бележка на Админ)

Коментирай

:)

преди 8 години

Вместо да избодете очите на девойчето, му изписахте веждите. Първо май си направихте грозен и отвратителен PR на нейн гръб и показахте колко ви е умствения багаж (ако има въобще такъв) и второ спечелихте симпатизанти на Моника. На тази снимка не виждам нищо чак толкова потресаващо. Изглежда свежа и поне за разлика от Николета и Светлана е с изключително хубава фигура и здрава кожа. В лице има пипнато, но то пък от онези клюкарки коя не се е коригирала със скалпела? Мили женици, приемете го - годинките се трупат (не казвам, че сте стари) и е нормално да се появяват по-млади и по-талантливи от вас. Лошото е, че мъжете ви май също го осъзнават и времето ви на коя изтича, на коя изтече. Само със секс мъжа може да го задържите за кратко, докато не се появи нещо по-апетитно, а за по-дълга и сериозна връзка се изисква и малко акъл. Бъдете здрави и добре, че от злоба човек не умира :D

Коментирай

Милена

преди 8 години

Да живее пластичната хирургия...!!!Тия маймуни (миски ли са,кво са)трябва да ходят всеки ден при докторите си и да ги черпят,че ако не бяха те и напредналите технологии щяха още да живучкат на село и да плетат чорапи и да гледат телевизия щото само за това стават...а тая Светлана Василева да не съчувства много ,защото тя мн добре знае какво е да станеш сутрин и да плачеш с горчиви сълзи ,защото мразиш това нещо в огледалото....Изключително прости девойки... А да,забравих...нямам нищо против хората от малките населени места...мразя селското поведение у хората,а у тези девойки то винаги ще живее...ако ще операция на мозъка да си направят....

Коментирай

123

преди 8 години

Чак толкова потресаваща не е. Нормално момиче си изглежда на снимките. Ама я дайте снимки на оная кикимора Светлана Василева Аз не знам но потресаващ от нейния случай. Да не говорим че дори и след промяната и пластиките пак е отвратителна - тези фасети, прилича на Юлиян Вучков в устата Отврат е. Грозна си била, грозна и ще си останеш Светланке

Коментирай

zz

преди 8 години

"звездите от светския елит"?????????????? :DDDDDDDDDDDDDDDDD Xaxaxaaxax

Коментирай

изглежда като курва

преди 8 години

Може ли през 2009 г./щом е 90-ти набор, значи абитуриентският и бал е бил тогава/ да се облечеш като евтина курва ,не е като да нямаше молове и фешън канали преди 6 години?!

Коментирай

СМЕШНА СИ

преди 8 години

АБЕ ЕЙ ТРАВЕРС , ТИ КАКВА БЕШЕ БЕ ??? ИЗРОД, ТИ СИ НАЙ-ГРОЗНАТА ПЛЕЙМЕЙТ! ТОЧНО ТИ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯШ ХОРАТА БЕ ПЛАШИЛО? ТРАВЕРС МРЪСЕН! ВЗЕМИ ЗАМИНИ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ, ЧЕ СИ КАТО СЪБИРАНА ОТ ТРИ КАТАСТРОФИ БЕ МЪРШО

Коментирай

:)

преди 8 години

Не знам дали е потресаваща Моника според вас /според мен не е/, но именно тя окичи отчаяната злобарка "незаменимата" /хахахахахахаха/ Николинка от Караджово с чифт прекрасни рога.

Коментирай

с

преди 8 години

Всички, без изключение, замесени в скандала са долни, грозни, евтини парцалеси, които с всичките пари на земята не могат да си купят класа, стил и интелект за каквито претендират. И Тодорка и тая Моника не могат да пеят, как на тая втората и хрумна да запише песен??? Всички тия утрепки, включително и Николета до толкова са си повярвали, че чак пропяха. Кобрата е замесен във всичко това, да не мислите , че Андрейка злобее без причина. Аз ако съм на мястото на Кубрат ще си намеря свястно гадже, а не тая интригантка, която до вчера се мляскаше с Мона и плюеше недоразумението Николета , а днес .... Срам ме е от тия випаджийки, срам ме е, че живея тук заради парцали като тия.

Коментирай

Светлана Василева е парцал

преди 8 години

Светлана Василева е най-голямата платена К***а, да си затваря устата

Коментирай

obektivno

преди 8 години

Сто човека да я режисират николета - само да си отвори устата и такова майката на всичко ...засмърдява неспасяемо.Който си го може ,си го може !Надолууууу ,МЪРШОООООООООО

Коментирай

Янина

преди 8 години

А Светлана забрави ли какъв парцал беше,та сега се пресмива,по добре да мълчи ,защото всички знаят че е момиче на повикване.По долно същество от нея не познавам.Принцеса Лайнеса е Светла Василева,голям боклук.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Аз съм завършила 2013 и наблюдението ми е, че дори момичета, които имат стил, обличат се модерно и адекватно, на бала си тотално се излагат. Вариантите са много: от перушинки, панделки, воалчета, етажирани рокли тип „барби торта“, до другата крайност: „взела съм нещо на заем от бабиния гардероб и прическата ми я прави леля Дора, 45ти набор. 90% от момичетата, ако ги питаш след някоя-друга година, биха изглеждали по-различно на бала си, включвам и себе си в това число.(Коментарът ми не е в защита визията на Моника, просто констатирам.)

Коментирай

еж

преди 8 години

Когато започнат да ти вадят снимки от миналото, за да докажат нещо, значи определено вече обществото смята, че си извървял дълъг път и че си постигнал нещо. Аз не разбирам защо тези снимки се представят като нещо фрапантно - едва ли не гледайте каква разлика. И преди и сега все си е еднакво грозна. В днешно време всички виждаме навсякъде тия пачи човки, които си правят и всеки може да си представи как е изглеждала тази жена преди да започне да си прави неща, които тя вярва, че я разкрасяват. Сякаш че сега е кой знае какво или голямата красавица, че нещо да се фрапираме от тези снимки. Ами не. Сега просто изглежда като жена, която много държи да е харесвана и е пръснала много пари, за да изглежда добре, обаче ефекта е нулев, така че... При Светлана същата работа. И двете са си направили пачи човки и си мислят, че вече са голямата работа. Да не говорим Светлана какво ужасно асиметрично анорексично тяло има. То тя и Моника де - огромна глава крепяща се едва върху телце на недоразвито детенце. Добре че имат пластмасовите топки отпред забучени, че иначе и те самите нямаше да знаят, че са жени. Само защото някой си е сложил пача човка, две буци силикон вместо гърди, кожата му изглежда изтормозена до крайност от солариум и е останал кожа и кости, не значи че е красив.

Коментирай

еж

преди 8 години

Добре че имат пластмасовите топки отпред забучени, че иначе и те самите нямаше да знаят, че са жени. Само защото някой си е сложил пача човка, две буци силикон вместо гърди, кожата му изглежда изтормозена до крайност от солариум и е останал кожа и кости, не значи че е красив.

Коментирай

hahahha

преди 8 години

Точно Светланка (а и другите) най-малко трябва да се обаждат.Светлето Гонзова е била такова прасе,с криви зъбки , розови бузки и пайети,че да му се додрайфа на човек.Останалите ако ги почна,до утре трябва да изреждам.

Коментирай

sofia

преди 8 години

Точно така е

Коментирай

Жалка история

преди 8 години

Абе тея трите парцалески,забравиха от къде тръгнаха. Особено Николета парцала,в Пловдив който е поискал той я е ебал. Смрадлива шунда за един пакет цигари тогава се ебеше в кенефите. Дори на една нощ трима я ебаха,добре че беше В.Божинов я измъкна от блатото,ама душата, като й е гнила няма как да се промени.Сега е просто по-добре платена.

Коментирай

Малеее

преди 8 години

Абе Никоето гнила пачавро,толкова си простаааапростаааа,я си виж твоите снимки,маааа мършоо. Дори и сега не приличаш на нищо. Тодорке и теб Тервел те нареди в биг брадър,певицата,която държи микрофона на обратно,а онова недорозумение Светлана дори не знаех коя е,докато не й видях снимката с розовото червилце и зъбите сплетени на плитка от кривост. Хехехехе присмял се щърбел на гърбел. Моника поне си призна в Горещо за операжиите си,а вие пачи...естествени хахахх

Коментирай

Да

преди 8 години

Аз ако съм на мястото на Моника бих ги съдила сега за обида. Ей така да им създаде главоболие,може и да се протаква делото,ама ще им създава проблеми. После да ги видим как ще излизат в чужбина без главоболия,като са съдени. Ще трябва да плащат якоо. Смотани пачи. Давай Моника съди ги, Видя в мрежата колко много те подкрепят хората..

Коментирай

Тя

преди 8 години

Пожелавам искрено големи успехи на Моника и нека и в бъдеще да приема нападките толкова зряло, като не пада на нивото на известните ни "интелигентни и образцови" дами.

Коментирай

Искра

преди 8 години

Че на снимките не си прилича...е повече от ясно!Не в това е проблема според мен...щом е имала комплекси...трябва да нямаш самочувствие,да нямаш самооценка,за да притичваш всеки месец при д-р Енчев или негови колеги...Проблема е,че след тея операции им се промиват мозъчетата...решават,че са мнооо красиви,могъщи направо недосегаеми...тъпо ми е че и аз и вие и медии им обръщат внимание...внимание,което те НЕ ЗАСЛУЖАВАТ,ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ В НЕКЪФ МНОГО ТЪП ВИЦ...нека се плюят...нека се бият,те се излагат...обаче не го осъзнават е това е проблемът..и накрая една добра дума ще напиша за тая Моника...факт е,че не пада толкова ниско като сформиралия се срещу нея отбор....НАКАЖИ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕ...това помага и работи. .

Коментирай

Monika

преди 8 години

И какво като е изглеждала така,всяко момиче ,което има възможност да промени нещо по себе си ще го направи. Важно е как изглежда в момента!!! Много добри резултати е постигнала и всеки се обръща след нея ,поне съм виждала с очите си. И най -важното лъха класа от нея!!!

Коментирай

hahahahahax2

преди 8 години

Svetleto i sega e potresavashto grozna. Chak jalno da mu stane chovek kato go gleda tova krivogledo izchadie, kade se slaga i to. Misska bila, ne znam si kakvo bila- alooo. Svetlana, edna ot nai- golemite gorzotii si v BG zaedno s Katrin Vacheva, urooood. A kolkoto do Monika- i togava e izglejdala po- dobre ot tia trite marli. I mnogo me kefi, che ne gi otraziava.

Коментирай

f

преди 8 години

Ще го направи, да, но за добро, не за да заприлича на клонинг на 9887987 други жени по улицата ,с разкривена пача човка вместо уста с кожа, която всеки миг ще се пръсне, защото не може да поеме повече киселина вътре и с прегорялата кожа и зле поставения силикон. Както си казала, тя е ПРОМЕНИЛА, не е ПОДОБРИЛА. Погледни рускините какъв силикон си слагат и погледни нашите - Николета, Кучкова, Андреа, Василева, Моника.. всичките. Е няма такива грозни цици! Освен в Бг, само в Румъния и Сърбия правят такива грозни. Поне като ще си правиш нещо, направи го за да се подобриш, не за да си личи, че просто си правила нещо, ама не си прогресирала в крайна сметка във външността, просто "си се преместила" встрани. Изглеждаш различно, но нито по-добре, нито по-зле. Ама то си трябва и малко вкус за тази работа. А класа... това изобщо няма да го коментирам. Със сигурност нямаш повече от 13 годинки. Класа е нещо различно от класовете в училище.

Коментирай

xx

преди 8 години

Ей,много злоба по това момиче...чак гледам и не мога да повярвам. Още като им видях написаното в чата, който Валериева качи и ми станаха супер жалко. Всякаква може да е , ама точно те ли ще ѝ се присмиват ? Нали излезе някаква снимка архив на тая Гонзовица, е извинете УРОД е меко казано..и с какво е известна ? ЧЕ СПАЛА с ГОНЗО? А за другите две - Андреа и Николета пък да не говорим- и двете са с корекции , на Ни Ло снимките като руса мома от Пловдив цяла държава ги знае, а Андреа - певица ,от добро семейство, 9 години ѝ е била приятелка...ок скарали сте се ..добре. Игнорираш и това е . Хайде за Николета ,тя си е без образование, обикновена пловдивска фея -ок, да я понеса, ама за Андреа ,не го очаквах . Все пак сте на години вече бе момичета,така се джавкат 15-годишни пубери ! И все пак плюете по Валериева ,че е к*рва и т.н , ама тя в интервюто за Кулезич с тъга ,говореше за Андреа и една лоша дума не каза, а вие? И кво излезе -уж една к. има повече класа от вас? Надявам се да е някакъв евтин ( тъп) PR , че иначе много жалко за вас- за годините на които сте, за това ,че една от вас е майка, за статута ,който си мислите ,че имате и го играете ...просто ужас !!

Коментирай

Присмял се хърбел на щърбел

преди 8 години

На Светлето снимките преди пластиките са най-ужасни в сравнение с останалите кикимори. Що си губят времето с глупости, като всички са един дол дренки маймуноподобни :)

Коментирай

Хахах

преди 8 години

Как я направиха известна Моника без да искат.. Хаахахахха сега ако Азис я вземе в негов клип,онези ще откачат...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.