Светлана Василева крие връзка с Кирчо Руския (Баджаначка е с Джорджиа, Емануела, Лили Гаджева и куп други)

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-vasileva-krie-vrazka-s-kircho-ruskiia HotArena.net
Светлана Василева крие връзка с Кирчо Руския (Баджаначка е с Джорджиа, Емануела, Лили Гаджева и куп други)

Участничката във „ВИП Брадър“ 2015 Светлана Василева крие любовна афера с един от най-скандалните гангстери в София – Кирил Киров – Руския, узна HotArena.

 

Свидетели на уж тайните им отношения обаче не липсват. Именно те разказват, че блондинката и бандита са били интимни в продължение на няколко месеца.

 

Според думите им Светлето държала да не се разчува, за да си спести поредните светски интриги и клюки.

 

Руския има дете от псевдо-фолкаджийката Джорджиа, която пък се оплакваше, че системно й посяга физически и психически.

 

Изпълнителката разкри публично, че Кирчо й изневерил с колежката й Емануела, точно когато тя имала нужда от него и страдала не къде да е, а в болницата, пише „България Днес“.

 

Доскоро Руския имаше сериозна връзка с жената на левскаря Влади Гаджев – Лили. Като много други наивни момичета, тя се подлъга по имиджа му на лошо момче с пари, което може да я направи щастлива. Очевидно и на нея й е дошло до гуша от трудния му характер и суров нрав, защото вече не живее с него. Наскоро си събра багажа и най-вероятно се е прибрала при Гаджев“, коментират запознати.

4 Коментара

sisi

преди 8 години

Ama,4akaite malko ,HotArena ,4e savsem se obarkax ..... V Edna ot satiite pisaxte ,4e Emanuela e DAMA...,sega 4eta ,4e Emanuela e KURVA ,spala s jenen maj.Koe ot dvete e vqrno,za6toto da Si dama I ponqkoga kurva ne6to ne mi se vrazva

Коментирай

Shto li ne si izqdesh redkite laina, Sisi?!

преди 8 години

I kude prochete, che Emanuela e kurva, kranto nasrana?? Shto li ne si ebesh maikata, a, zapechena slivo? Ako ne se izseresh pod vsqka statiq tuk, nqma da si ti, kranto drugliva... Razkarai si fekaliite, drislo, ne si originalna.... sigurno si super gnusna i nqma koi da ti go otpori v svinskia guz, nali mrushlqk?? Za tova ne spirash da se omazvash s diariqta si tuka!

Коментирай

Име

преди 8 години

А ти с този речник, защо не се скриеш и не се показваш НИКОГА !!! Страшно "богат" речник...Пази Боже !!!

Коментирай

sisi

преди 8 години

Ne,be ,milo .Ne6to sam se zapekla.Ti kvo pie6,4e neprekasnato laina izkarva6. A kolkoto do tova ,dali Emanuela e kurva ,az ne znam. No v samara statiq pi6e,4e e spala s 4ujd maj.Ako tova evqrno,az takava jena Po drug na4in neznam kak da nareka.A moje bi ti znae6?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.