Светлана Василева на калъп с чалгаджия! Направили ли го в гримьорна (Подробности)

6733
21 Август 2016, 09:48


Светлана Василева била спипана на калъп с фолк певеца Ангел, научи HotArena. Плеймейтката със скандално поведение била поканена да вземе специално участие в заснемането на новия клип на чалгаджията, като дори продуцентите й отредили изпълнението на няколко вокала.

Между Светлето и Ангел се усетило сексуално напрежение още в самото начало на снимките. Двамата били приятели от доста време, но за първи път били поставени в такава опасна близост. Във видеото към песента „Прав ти път” Гонзовица се търкаля по оскъдно секси бельо на широка спалня, а лирическият герой на Ангел седи до нея и се тръшка от мъка, че любовта на живота му е изневерила.

„На Ангел хич не му беше до мъка. Само като видя Светлето по бельо, му светнаха очите. Веднага започна да пуска шеги, че не може да се съсредоточи, и да пита не е ли възможно режисьорите на видеото да я съблекат още малко. Светлана на свой ред се смееше кокетно и натърти, че ако той поиска може и сама да се съблече”, споделят свидетели на свалката.


След приключване на снимките всички започнали да се разотиват. Историята обаче разказва, че Ангел и Гонзовица въобще не бързали да си тръгват. „Нещо ги изгубихме от поглед. По едно време се връщаме с колегата, че бяхме забравили един телефон и добре, че не връхлетяхме в гримьорната веднага. Отвътре се чуваше ритмично скърцане и тихичкото охкане на Василева. Не знам какво са правили двамата, но преценихме, че няма да е честно да ги прекъсваме”, смеят се от екипа.

Не е ясно дали Ангел и Гонзовица поддържат интимна връзка или случилото се е било просто еднократно поддаване на нагона и на двамата. Факт е обаче, че от продуцентската къща на Оцко разкриват, че видеото се е получило толкова автентично, че притеснени фенове са звънели да питат добре ли е певецът, тъй като в парчето се пее, че си рязал вените заради Светлана. „То бива актьорска игра, бива, ама между тия двамата е ясно, че има нещо”, шушукат из музикалните среди.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
олеле
Преди 1 година
0
носът и прилича да е защипан със щипка, това стажант-хирурзи ли ги оперират?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
i ko
Преди 1 година
0
кви са тез перуки, мяза на чалкарка от 99-та
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо Балкански
Преди 1 година
0
Какво толкова са направили? Да не са убили човек със свински опашки?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени