Светлана Василева: Не вярвам на мъжете, трудно ще си намеря половинка

2055
26 Декември 2015, 16:00


Светлана Василева приела доста тежко раздялата с любимия си човек през 2015г, разбра HotArena.

„Връзката ми приключи много тежко, все пак с този човек бях близо пет години, страдах много“, разказва Светлана пред Love Style.

Участието си във „ВИП Брадър“, красавицата определя като съдбовно. Там тя срещнала хора и завързала приятелства, все неща, които в реалния живот е малко вероятно да се случат.

Идеята да изчисти името си от лошата слава не се е осъществила, защото все още плеймейтката чете лоши коментари за себе си, но си дава сметка, че няма как да се хареса на всички.

След излизането си от шоуто Василева станала по-недоверчива към мъжете, защото не е сигурна дали я харесват като човек и жена или като популярно лице, които са гледали два месеца по телевизията. Светлана търси своята половинка, но е доста разочарована от мъжете и се притеснява, че още дълго време ще е сама.

Светлана отрича да има конфликт между нея и плеймейтката Елена Кучкова.

„Преди да вляза в къщата с Кучкова се разбирах много добре. После от мои приятелки разбрах, че тя е писала във фейсбук неща против мен. Почна да ме атакува, не знам защо. Аз нямам нищо против нея. От Къщата ми остана един урок, че не бива да влизам в скандали, с който и да е било“, заключава Светлана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кейт
преди 2 години
-1
Светла,дано прочетеш това!Не си лошо момиче,дори напротив,мила си и много доверчива!Лесно се привързваш и допускаш до себе си! Най-голямата ти сила и самочувствие ще дойдат ,когато се образоваш достатъчно.Опитай се да не скандализираш с поведение и външност,придържай се към скритата женственост и привлекателност,дано ме разбираш!Не се доверявай на изпечени в занаята лъжци,внимавай и с мъжете! Мисли преди да направиш каквото и да било,за семейството си....... А любовта на истинският мъж ще дойде скоро!УСПЕХ ,Светлана!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени