Светльо Иванов ял ароматизатор, жена му говори по дистанционното (Двамата нечовешки разсеяни)

7105
26 Март 2017, 16:00


Водещият на предаването „120 минути” Светльо Иванов, което се излъчва по Би Ти Ви, и чаровната му съпруга Валя Деянова, която е репортерка в същата медия, си приличат дори в недостатъците си, разбра HotArena.


Всъщност може би е пресилено да се определят като такива разсеяността им, която при Светослав доскоро се комбинирала с хипохондрия. И все пак двамата са признавали, че понякога изпадат в нелепи ситуации, които днес си спомнят през смях, но в моментите на случването им никак не им били забавни.
 

"Качвала съм се в такси с две дистанционни в ръка, вместо с двата телефона”, призна наскоро Вяра Деянова.


Тя има и други забавни случки, а до преди да разкаже за тях се знаеше само, че съпругът й е разсеян. На Светослав Иванов му се е случвало да бърза за полет без паспорт и самолетен билет, както и по грешка да погълне цяла шепа желирани бонбони, които впоследствие се оказали ароматизатор.


На всичкото отгоре доскоро страдал от истинска параноя за здравето си. 


Журналистът тичал в кабинета на лекар дори при хрема и даже настоявал да пие антибиотици. Той е признавал, че е звънял на доктора, който днес е сред близките му приятели, в 6 сутринта, а след като не му отговорил, му изпратил sms: „Кръв в урината, спешно!”. „Оказа се, че бях влязъл в една тоалетна с червено осветление отгоре”, разяснява Светослав през смях развоя на случката. 


Доста по-хитова е историята за това как погълнал ароматизатор. Бил на морето с голяма компания приятели, сред които и въпросният лекар. Светослав шофирал колата на един от другарите си. И когато всички слезли, за да си пазаруват разни неща за плажа, той останал вътре: „До скоростния лост виждам едно пликче с жилирани бонбони – червени, зелени и сини. Казвам си: „А! Бонбони!”, взимам една шепа, лапам я и усещам, че това е ароматизаторът.


Беше много остро като вкус и аз вместо да го изплюя, го глътнах само и само да го разкарам от себе си."


Сега на Светослав Иванов му остава само да пребори и разсеяността си, която се вихрела не на професионалното поприще, а в битов план. Със същото се опитва да се справи и жена му Вяра Деянова. 


„Спомням си втората зима на детето. Йоана вече беше на година и нещо. Заваля един красив пухкав сняг и аз реших да я изведа и вече да й разказвам, а тя да види и да контактува със света. Усещах през цялото време, докато бяхме на двора, а аз старателно тръсках клоните на дърветата и разказвах как отгоре катеричките са се скрили и пада пухкав снежец, че тя гледа малко дистанцирано и сурово на целия мой спектакъл. След половин час разходка разбрах, че аз съм я извела без обувки, по чорапки, и най-вероятно не й е било комфортно”, споделя с усмивка съпругата на Светослав Иванов, предават от Уикенд
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени