Светльо Иванов плаче в тоалетната след интервю със Слави Трифонов

13110
26 Юни 2016, 14:00


Светослав Иванов най-после си намери майстора. Водещият-всезнайко сам си вкара автогол, канейки в студиото Слави Трифонов миналата неделя.

Светльо се надяваше, че с подкупващата си усмивка ще тласне Дългия към откровения, но се получи съвсем друго. Трифонов нито веднъж не погледна своя домакин и си говореше, каквото си иска, без да се съобразява със зададените му въпроси. Зрителите с интерес наблюдаваха как гостът иззе функциите на водещия и го постави в крайно неудобна ситуация, видя HotArena.

Колеги на очилатия водещ твърдят, че след злополучния ефир чувствителния Иванов е плакал в тоалетната на Би Ти Ви.

До сблъсъка си с Дългия той се хвалеше нагоре-надолу, че е №1 във воденето на тежки интервюта. Старото куче Трифонов го показа в съвсем различна светлина. Подобни провали са абсолютно недопустими за амбициозния Иванов. През годините той усърдно гради тухла по тухла имиджа си, а сега гледа отчаян как кулата му се срутва под напора на яростните подигравки, пише "Уикенд".

„Светльо нито забравя, нито прощава. Със сигурност ще измисли някакво отмъщение за Слави. Точно сега не би рискувал да атакува, тъй като опонентът е много по-мощен. Но времената се менят. Спомняте си за войната му с Кеворк Кеворкян. По-младият от двамата противници нито се извини, нито се смири и до днес обяснява как е излязъл победител. Слави да си има едно наум, че много лесно си спечели смъртен враг", коментира се още по коридорите на Би Ти Ви.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТЕНЧО
Преди 1 година
-3
СВЕТЛЬО Е ПО-ДОБЪР И ОТ ДВАМАТА,НЕ САМО ПО-МЛАД,А И ПО -УМЕН И ВЪЗПИТАН.СЛАВИ И КЕВОРКА СА ГЛУПАЦИ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени