Светослава Рудолф си търси любовник, лъже в ефир, че има гадже

2512
06 Март 2018, 15:00


Журналистката Светослава Рудолф си търси любовник. Блондинката, която преди петилетка се разведе с известния бизнесмен Димитър Тадаръков, е свободна жена и настойчиво търси мъж, с когото да сподели живота си, научи HotArena.

Новината, която дойде от нейни близки приятели опровергава приказките й на в ефир, че вече се е оборудвала с интимна половинка. Светослава побърза да се похвали в предаването на Гала, че прясното й гадже бил бизнесмен. Оказа се, че фукнята не отговаря на истината. Рудолф лъже, за да си вдигне акциите и да дразни бившия си мъж, разбра „Таблоид” от добри познати на блондито.

„Няма гадже, излиза в най-различни компании, общува с много мъже, но няма сериозна връзка. Друг е въпросът, че настоятелно търси”, разкриха източници от компанията й.

По телевизора Рудолф спомена, че с пресния си възлюбен се запознали покрай страстта към моторите. Вярно е, че Светослава наистина си пада по живота на две колела и често може да бъде видяна в рокерски компании. Тук свършва и истината.

„Навикналата на петзвезден живот дама си търси богаташ поне от ранга на Димитър Тадаръков, а такъв баровец не пие бира и не пили гуми с рокерите”, подсмихват се познатите й. Рудолф, както е бащиното име на журналистката, се е зарекла да започне връзка само с човек, който я разбира и цени и, най-важното – не я ревнува.

Самата тя сподели преди време, че всичките проблеми в брака с Тадаръков тръгнали от неговата ревност. След развода Светослава се втурна към живота като гимназистка в пубертета.

В социалните мрежи палавницата постоянно споделя снимки от буйни купони и рокерски сбирки, на които съблазнително разголена и ухилена до уши. Сега цялата тази енергия е насочена към намирането на нов житейски спътник, щастливи са приятелите на фурията, пише "Таблоид".
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
16
Преди 1 година
0
уморена кранта с поведение на игрива кобилка....на салам
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени