Свидетел заснел на видео инцидента с Шумахер (Установиха и причините за падането)

5419
06 Януари 2014, 10:40


Фаталния инцидент с Михаел Шумахер се оказа заснет на видео. Свидетел на инцидента снимал с телефона си падането на известния състезател.

 

Свидетелят е стюард и се намирал само на няколко метра от Михаел по време на падането. Човекът снимала своя приятелка в същия момент, когато пилотът пострадал.

 

Засега състоянието на Шумахер остава стабилно, а междувременно се появиха и нови предположения, какво е предизвикало инцидента. Адвокатка заяви, че вероятната причина за инцидента с шампиона са лошите писти.

 

По думите й при подобни условия би могъл да пострада всеки човек. Тя поиска по-добро разграничаване между безопасните участъци и другите, които не са подходящи за туристи.

 

"Какво означава, че човек е бил далеч от пистата? Неохраняем участък? Тук разграничението се прави по това къде е минал снегоринът. Не е нормално. Тук има огромни камъни и те трябва да бъдат маркирани с мрежа", заяви Лаура Сутие.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.3 mb
total execution time: 58.408975601196 miliseconds
mysql execution time: 24.218559265137 milliseconds