Съдбата на Коко Динев застигна и Коцето! Певецът затъна в дългове (Не дава и заплати)

3772
06 Октомври 2014, 10:52


Чалгаджията бизнесмен Константин пак е затънал в дългове. Попфолк певецът не плаща заплатите на своите служители в дискотеката, която върти. Вместо да им изплати дължимото, бившият на Райна им давал буквално по „жълти стотинки“, с които те нямало как да изкарат и две седмици, пък камо ли месеца, научу HotArena.net.

 

Сервитьорките и барманите разчитали предимно на бакшиши, които обаче напоследък не били кой знае какво. „Едвам свързвам двата края, добре че съм студентка и мога да бавя наема в общежитието, иначе не знам как бих се справила.

 

Трудно събирам някакъв кеш, за да си купя дори храна“, сподели пред репортер на „Всеки ден“ едно от работещите момичета в развлекателното заведение.

 

Служителите на Коцето вече готвели бунт срещу работодателя си, а някои дори заплашили, че ще напуснат. Той обаче само вдигал рамене и казвал, че пари няма.

 

Константин имал финансови проблеми от вече година. Причина за недоимъка му била силната конкуренция от оборотни дискотеки в Студентски град. Те никнели като гъби и предлагали много по-изкусителни оферти за добро прекарване на времето. Коцето бил толкова финансово притеснен, че се налагало младата му жена Надя да се хване на работа.

 

Тя обикаляла по различни фирми и молела да я наемат, но действията й не приключвали с желаната развръзка. Въпреки това певецът й е казал, че вече е време и тя да участва в спасяването на семейния бюджет.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mimi
преди 3 години
0
и за Райна тръбеше колко я обича , а като се напиеше, не знае с коя е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вяра
преди 3 години
-1
Съпругата на Константин е дипломиран правист и едва ли ще подскача тук-там да търси каквато и да е работа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илиана
преди 3 години
-1
Много сте глупави значи. Надя завърши право и се дипломира тази година. Сайтът ви все по-надолу върви!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 3 години
-1
Дискотеката не я управлява от три месеца, а от три години. Освен това има снимки на Надя от дипломирането й в НБУ, не се излагайте.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени