Съдебен изпълнител погна Лейди Би

2367
31 Юли 2014, 16:00


R&B певицата Лейди Би е с 35-годишна ипотека за панелка в „Надежда”, научи HotArena.net.

 

Скандалната певица от близкото минало търпи абсолютен крах в личен и професионален план, пише в. „Уикенд”. Освен че преди няколко седмици изпълнителката бе зарязана с дете на ръце от бащата-нехранимайко, в момента съдия изпълнител я погва, заради просрочени вноски по ипотечен кредит на жилище в крайния столичен квартал „Надежда 4”.

 

Мъките на Бойка Щерева, както е вписана в паспорта си смуглата певачка, започнали в края на март, когато тя окончателно се разделила с бащата на детето си Валери. Танцьорът се оказал развей прах и негоден за съвместен брачен съюз, заради което младите решили да продължат пътя си самостоятелно, вместо да си тровят неспирно живота един другиму.

 

Раздялата обаче повлияла не само върху интимния живот на Лейди Би, но и върху портфейла й. Валери все още изплаща мижава месечна издръжка на певицата за общото им отроче, но самотната майка едва успя да свърже двата края с дете на ръце и ипотека в банката.

 

Бойка помещава панелно жилище, намиращо се в отдалечения столичен квартал „Надежда 4”. Щерева купи панелката в имотния бум и за да се сдобие с нотариалния акт на апартамента тя го ипотекира в популярна гръцка банка срещу погасяване на сумата в рамките на цели 35 години.

 

Още преди да е изминала и първата петилетка от дългосрочния кредит обаче Бойка закъсала с плащанията в банката. Месечната вноска от близо 600 лева е вече непосилна за джоба й, при положение, че с дете на ръце тя е вързана и практически няма никаква кариера, освен бъркането на манджи на печката и денонощното сменяне на пелини.

 

От банката вече не спират да изпращат предупредителни писма към певицата, че закъснява с вноските и следващата стъпка е ипотеката й да мине в ръцете на частен съдебен изпълнител. Като последна спасителна сламка в момента Бойка се опитва да реструктурира кредита си или да го рефинансира с кредит от друга банка, но все още експертите не са се произнесли по молбата й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени