Съпругата на Робин Уилямс: Не се самоуби заради алкохола, имаше Паркинсон

1801
15 Август 2014, 10:31


Съпругата на Робин Уилямс проговори за смъртта му. Сюзън Шнайдър разкри, че съпругът й е посегнал на живота си, не заради проблеми с алкохола, а тъй като е страдал от Паркинсон.


Съвсем наскоро на актьора му поставили диагноза с фаталната болест. Лечение за нея няма, а симптомите са неконтролируеми спазми и мимики, невъзможност за извършване на волеви движения, треперене и редица други. Лечение срещу Паркинсон няма, а състоянието с всеки изминал ден се влошава.


Новината хвърлила в дълбока депресия Робин Уилямс. Актьорът до последно не е близвал алкохол и не е имал проблеми с дрогата. За сметка на това състоянието му се влошавало с всеки изминал ден и ставало сериозно.


"Робин в голяма част от живота помагаше на другите. Той забавляваше милиони хора на сцената, в киното или по телевизията. Той разсмиваше нашите войски на фронта или болно дете в болница. Робин искаше да накара всеки да се смее, а хората да се чувстват по-малко уплашени.“, казва още съпругата му.


Според нея именно страхът от състоянието му е тласнало актьора към сигурна смърт. Освен това, осъзнавайки, че вече няма да може да работи, Робин Уилямс изпаднал в тежка депресия, която го довършила.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени