„Таблоид” убива скуката! Новият супер седмичник вече разбива пазара

2951
05 Октомври 2016, 15:16


Новият седмичен вестник „Таблоид” гарантирано убива скуката. Това не просто таблоид, а пъстра палитра от всичко необходимо на читателя, за да задоволи неговото любопитство, но и желание да бъде добре информиран за събитията. Издателите на „Уикенд” и „Всеки ден” ви представят най-новото и свежо издание!

Пилотният брой на „Таблоид” излезе на 3 октомври и ще го намирате на вестникарските будки всеки понеделник, за да знаете какво действително се случва в страната и по света, при това обобщено и анализирано от опитните ни редактори. При това в цели 56 страници. Първият брой обаче вече се изчерпа и е въпрос на късмет да откриете последни бройки в кварталните репове.

В „Таблоид” ще откриете любопитни, но и скандални истории за личностите, които ви вълнуват, политически интриги и разтърсващи житейски истории, разказани от талантливото перо на вече познатия ви екип от „Всеки ден” и „Уикенд”.

Очаквайте всяка седмица интервюта с ключови персони, авторски анализи и специални коментари. С новия седмичник ще се забавлявате много не само като четете, но и като раздвижвате ума си. В него ще намерите и куп полезни предложения и съвети за различни сфери от живота.

За щастие „Таблоид” има и страница във фейсбук, която все още носи името на неговия ежедневен предшественик – „Всеки ден". Накратко - вестник „Таблоид” - от 3 октомври и всеки понеделник, за да започвате седмицата забавно и интересно, а не скучно и сиво.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени