Тачо: Ако Жени зареже сегашното си гадже, може и да се съберем! (Нови откровения)

5119
07 Октомври 2014, 10:58


Стефан Манов – Тачо не е по-малко объркан от съпругата си Жени. Постановките, които ни спретнаха във „ВИП Брадър“ замъглиха дори тяхното съзнание и със сигурност и двамата не могат да кажат в какви отношения са след изгонването му, узна HotArena.net.

 

Само за няколко дни мъжът на Калканджиева стана една от най-коментираните личности в светския елит. Тачо бе потърсен за интервю от десетки медии, а това безспорно е нещо, с което преди е нямал намерение да се занимава – да влиза под светлините на прожекторите.

 

Причината, която го е накарала да влезе във „ВИП Брадър“ е именно тази, че избягвайки въпроси на журналисти и като цяло мълчанието му, е давала поле на Жени да говори от негово име, и не винаги е казвала истината какво всъщност мисли и чувства половинката й.

 

Според Манов Зорница е стигнала дъното. Докато били заедно, тя не се е държала толкова инфантилно. Дори за момент е помислил, че тя има мисия, но уви, не било задача от Големия брат.

 

Преди е била е много внимателна, изслушвала го е и се е била появила в правилния момент, когато е имал проблеми с шефката на „Визаж“.

 

Тачо продължава да твърди, че е посягал на Линдарева. Според него тя много лъже  и дори си вярва. Ставало му смешно как преувеличава и дори си вярва, особено че е красива и интелигентна. „Не е кой знае каква красавица, просто беше внимателна с мен, това ме впечатли преди, нищо повече“, споделя той пред сп. „Блясък“.

 

Убеден е, че ако моделката не си признае, че лъже за ударите от него в миналото, ще я съди.

 

Стефан е песимист, що се отнася до оправянето на оношенията с жена му. Със сигурност той не е наясно какво тя мисли и чувства към него и затова я чака да излезе, за да си изяснят за пореден път какво ще правят.

 

Тя му е признала, че си има приятел. Първо е разбрал от други хора, но като я питал, тя му казала истината. Не знае дали новият е от подземния свят, както се говори, дори не му знае и името, но щом тя го е заплашила да внимава какво говори, може и да има доза истина.

 

Думите „извинявай“ и „съжалявам“ са чужди за Калканджиева. Никога не ги е изричала, въпреки че не винаги е била права в споровете и скандалите им. Ходили са само двамата на почивки, за да се опитат да оправят връзката си, но отново се е стигало до скандали. Тачо й е предложил да посещават и терапевт, но и това останало само като идея.

 

Тачо признава, че ако беше грабнал голямата награда, са щели да пътуват „някъде на топло“. Сега обаче има идея за бизнес, в който да участват много звезди. „Не случайно хванах кубчето „Дължа пари“, ще ви обясня като му дойде времето“, отсича Манов.

 

Убеден е, че ако Жени поиска, ще се опитат да останат семейство и да си оправят кашите.

 

Според информация на в. „Всеки ден“ Жени е помолила за 5-минутна среща с Тачо и Жорко в неделя, когато съквартирантите излязоха да гласуват. Големия брат е уредил на всички с деца подобно свиждане, но Манов не е искал да се яви. Не искал да разстройва допълнително обърканата си съпруга и затова предпочел да не води сина им, защото щяла да се натъжи.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени