Тачо ходи без зъби след пиянски побой! Не смее да се усмихне, събира 30 бона за фасети

7912
09 Февруари 2017, 15:00


Стефан Манов - Тачо пета година ходи беззъб след пиянски побой, узна HotArena.

 

 

 

На щърбавият мъж на Жени Калканджиева се дивяха се зрителите на „Черешката на тортата” в седмица, когато спечели кулинарната надпревара. Съпругът на шефката на „Визаж” избягва да се усмихва пред камерите заради черна дупка. Оказва се, че зъбите на Стефан били изпотрошени в пиянска свада преди години и той все още не успява да събере нужните му средства, за да коригира мрачния спомен.

 

 

 

Веселякът Тачо избягва да се хили пред камери и фотообективи, а когато смехът напира, Стефан най-често слага ръцете пред устата или се обръща настрана. Прикритието му е породено от комплекса от липсващи зъби. Оказа се, че зад денталния проблем на Манов е виновен среднощен кръчмарски екшън, пише „Уикенд“.

 

 

 

Стефан и Жени били на дискотека в Студентски град, когато след безпаметно напиване Тачо започнал да се заяжда с различни клиенти на заведението. Един от потърпевшите обаче не изтраял на лигавото му поведение и двамата излезли пред клуба, за да си разчистят сметките. В резултат се оформил приличен въргал, от който Тачо се измъкнал, но зъбите му нямали това щастие. По време на мелето Стефан изплюл кучешки, резец и няколко задни.

 

 

 

Поради безпаричие обаче, гарантирано от влечение към всякакви течни и прахообразни удоволствия, Тачо свикнал с дискомфорта на „рядката ограда” и останал само с плановете за нови фасети.

 

 

 

Стефан все се кани да седне на зъболекарския стол, но все не му достигат финанси. Вариантът за нова усмивка при Тачо е да се подложи на няколкодневна манипулация за поставяне на фасети в устата му. Където пък няма зъби, може да се постави имплант, който се завинтва в костта на челюстта.

 

 

 

Цялата процедура струва около 30 000 лева, които обаче са непосилни за джоба на Жени и Тачо.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kokona
Преди 1 година
-1
Otvorete daritelska smetka da im syberem pari za zybi piene i shmyrkane.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени