Тачо към Линдарева: Кой те направи известна, бе, мърло? (Вижте всички реплики+тези и на Жени)

3105
23 Септември 2014, 10:11


Въпреки че Тачо и Жени демонстрираха поносимост към Линдарева, бе въпрос на време истинските им емоции да излязат на яве и да избухнат срещу дразнещата моделка, видя HotArena.net.

 

Изтъкващата се като „произлязла от богато семейство“, се оказа камъче в обувката на не малко съквартиранти. Зорница показа неуравновесеност и неадекватно поведение, с което разбъзика нервите на доста от участниците.

 

Дори Кали и Елена Кучкова се изправиха лице в лице и й заявиха, че не искат да са приятелки с нея, но това, което Линдарева „изяде“ от Тачо и Жени, бе доста по-грандиозно и заслужено.

 

В цялата ситуация Тачо бе изключително груб, провокиран от наглото й поведение, пише pik.bg. Той се обърна към Линдарева с думите: "Кой те знае тебе, какво си направила". Двамата размениха остри реплики за това кой колко е познат в обществото при следващ репортаж от Къщата.

 

Във видимо нетрезво състояние той й каза: "Аз оттогава не съм те видял тебе. Ти деца имаш ли. Съобрази ли се с моето дете? Абе, ти си много долна, Абе, мърло, пълна гад! Погледни ме в очите. Ти си изключение на простотията".

 

Отговорът на Линдарева бе: "Ти ме надграждаш!". Тя заяви, че той заявявал, че не са се виждали "за пред камерите". Той обаче й отвърна, че срещата, която се е състояла между тях, е била планирана от нея.

 

Тачо бе категоричен, че Зорница била станала известна заради него. Линдарева пък заяви, че това не й трябвало, защото била от заможно и добро семейство. Тачо избухна, заявявайки: "Ще ти взема всичко, ще ти взема и здравето!".

 

Самата Жени също се включи в спора: "Абе, вие не сте нормални, хората изграждат впечатления от вашите отношения". Тя беше сигурна, че нещата, които си говорят двамата, не трябва да се поднасят по този начин на публиката. "Отидете се нае*ете, има басейн", предложи им тя, също очевидно подпийнала.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени