Тачо: Не съжалявам, че ударих Зорница! Не работя – това е големият проблем в брака ми!

2442
30 Септември 2014, 11:24


Стефан Манов – Тачо бе гост при Гала в „На кафе“ и заяви, че още снощи е прегледал видеото, в което залепи шамар на Зорница, и в никакъв случай не съжалява, узна HotArena.net.

 

Съпругът на Жени си призна, че няма никакви спомени от случилото се. Обаче – преглеждайки отново видео материала, според него в ситуацията Линдарева си е заслужила шамара, който е преувеличен от шоуто. Моделката непрекъснато се е опитвала да го провокира и да го дразни, а кулминацията от емоциите му докараха изгонване от Къщата.

 

Той сподели, че не е вярно, че е удрял брюнетката и друг път. Зори, докато беше пияна, разказа, че затова са се разделили, защото всяка вечер от съвместното им съжителство е била подобна на тази с удара.

 

Тачо пък е категоричен, че за седмица и половина, през която делили един покрив, това не се е случвало.

 

Отново заяви, че не съжалява и за пиянските си думи, в които призна, че с Жени нямат никаква връзка, че тя си има любовник и т.н. Но наистина я обича, въпреки че имат толкова проблеми.

 

Всъщност за него най-голямата им спънка е това, че той е безработен в момента. Разказа, че има планове, които е на път да осъществи, но не издаде в каква сфера са те.

 

Според него, ако започне да работи, бракът им ще се оправи.

 

Също толкова откровен бе за изневярата си със Зорница. В същия аспект отсече, че Жени не е толкова силна, колкото показва и едва ли е преглътнала обидата, макар да прави да изглежда така.

 

На въпрос от Антон Стефанов – коя е по-добра в секса – Жени или Зорница, Манов заяви: „Евгения“.


Манов сподели, че целувките и прегръдките с Калканджиева, в началото на шоуто, са били по-скоро лицемерни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абеееееее,,,,,,,,,,
преди 3 години
-1
А защо не работиш Стефанееееее,няма работа,некадърен ли си,не ти се работи каквото и да е,или.....ти е по лесно така,да си те отглейдат!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени