Тачо пак заряза Жени Калканджиева (Виж коя е новата му)

4497
14 Декември 2013, 10:27


Съпругът на Жени Калканджиева Стефан Манов–Тачо отново й сложи рога. Бизнесменът замени жена си с млада хубавица на име Антония, дочу HotArena.net.


На страницата си в социалната мрежа Стефан официално сменил статуса си от женен на „обвързан“. Новата му половинка обаче не е Жени, а Антония Русева.


Девойката е родена на 6 юни и ако се съди по снимките й във фейсбук, е на възраст между 25 и 30 години. Дамата живее в Будапеща, но не е ясно с какво се занимава. Въпреки това притежава всички данни за модел, както и бившата му изгора Зорница Линдарева.


Паметливи припомнят, че бившата манекенка още в началото на септември намекна в „Горещо“, че Тачо няма да е с нея, но няма да е и с Жени. „Накрая може би той ще избере трета и няма да се занимава с нито една от нас двете", заяви тогава тя.


Само преди седмица Жени пък официално обяви, че с Тачо са заедно, всичко помежду им е наред и смятат да възстановят семейството си. Семейната идилия обаче не издържа дълго и миската потърси спасение в алкохола.


Двойката си взе почивка един от друг, а Тачо дори замина за Испания, където се запознал с новата си приятелка Антония. Междувременно жена му се съсипва от работа, за да издържа себе си и малкия Жорко.


Напрежението напоследък й се отрази и хора от екипа на „Жените говорят“ издават, че напоследък се случва да се появи и неизтрезняла в ефир. Затова се наложило в едно от предаванията Мая Савова да води сама предаването.


За нов проблем с алкохола Жени загатна и в понеделник вечерта. Тя се появи пияна и като коментатор в „Биг Брадър“, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 4 години
0
Напрежението НАПОСЛЕДЪК й се отрази и хора от екипа на „Жените говорят“ издават, че НАПОСЛЕДЪК се случва да се появи и неизтрезняла в ефир. Затова се наложило в едно от ПРЕДАВАНИЯТА Мая Савова да води сама ПРЕДАВАНЕТО. ХВАЛА на неграмотния, психичнно болен мангасар писал това!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо
преди 4 години
0
Иска му се агнешко на кретенчето. Калканзжиева какво се е впила в него все едно е най-великия мъж на света? На много хора им е чудно как от велика мутреса се е превърнала в хленчеща мама на две момчета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ZUZI
преди 4 години
-1
JENI STIGA S TEZI ISTORII ;IMA& I DRUGI KANDIDATI ;OSTAVI GO TOZI POMIQR ;IZDIGNA SE NA TVOI GRAB .Ne se izlagai pove4e s nego ! 95
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени