Тачо се изгаври с Линдарева! Остави страдащите си жени, за да се забавлява в Испания! (СНИМКИ)

6495
19 Септември 2013, 17:31


Съпругът на Жени Калканджиева - Стефан Манов, изглежда изобщо не се е впечатлил от интервюто на любовницата си Зорница Линдарева, а точно обратното, видя HotArena.net.


Миналата събота зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на първото интервю, което новата на Тачо се съгласи да даде. Откровена до толкова, че новопоявилата се манекенка стана смешна не само в очите на аудиторията, а и на любовника си.


Вместо да се трогне от комплиментите, които Линдарева изсипа по негов адрес, на следващия ден след излъчването на предаването, мъжът на „шестата по красота в света“ й се присмя във Фейсбук. Стефан, който тогава е бил и още е в Испания, публикува песента на Джена с гръмкото заглавие „Да те бях ранила“, а споделената връзка бе придружена с три смеещи се емотикони.


Няколко дена след това съпругът на Калканджиева реши да публикува във фото-факти с какво се занимава в момента, далеч от родината си. На кадрите Тачо практикува скално катерене с приятели. По-всичко личи, че „грешникът“ в момента се чувства много добре, отдалечен от драмите, в които се забърка през последните няколко месеца. За това говори и отговорът му на въпроса: „Как си?“, зададен от негов авер, на който плейбоят отсече: „По-добре не съм бил!“.


Жени също е коментирала албума от снимки, с двузначното „А така, само нагоре!“, което може да се обвърже както със самата дейност, така и с личния живот на съпруга й.


Майката на детето му всячески се опитва да не мисли за изневярата. Сега тя се радва на успехи от новото си ревю. А любовницата Зорница бе оставена от Стефан в недоумение – какво ще се случи с тях и дали ще има изобщо понятието „тях“. Линдарева тези дни е била на сватбата на сестра си и със сигурност не й е било приятно да гледа влюбената двойка, докато тя се чуди дали е някоя или ничия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никол
преди 4 години
0
Кого е унижила Жени аз не знам. Но пък Зорница избрала точно Тачо от уж много кандидати, не знам защо? Жени трябваще да си намери мъж като на Наталия Гуркова - тя постъпи най- отговорно към себе си и се ожени за чужденец, не си взе дечко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пфф
преди 4 години
0
Не харесвам Калканджиева, но истеричната Венета да представя в предаването си Линдарева( хилеща се и с осмукан врат)като "любовницата на Тачо" ми се вижда не по–малко унижение, даже повече..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 4 години
0
Хитрата и отмъстителна Жени какво ли няма да измисли, за да унижава другите? Истината е, че тя вече е унизена, както и да се представят нещата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени