Тачо се покри след инцидента в Студентски град (След като изпи 50 000 лева, започна да ходи само в квартални кръчми)

1244
30 Април 2015, 15:01


Стефан Манов-Тачо е профукал своя хонорар от „ВИП Брадър“ в най-вървежните столични дискотеки, но сега ги е заместил с евтини квартални кръчми, узна HotArena!

 

Допреди два месеца скандалният герой от последния сезон на риалитито за звезди, имаше нов домашен адрес – Студентски град. В градчето на вишистите, с големи тумби приятели и приятелки, Стефан Манов обикаляше на ротационен принцип две-три заведения. Позамогнал се след предаването, Тачо щедро оправяше сметките на пилите за негово здраве другари по чашка, пише „Уикенд“.

 

1000 лева най-малко харчел на едно излизане разхайтилият се съпруг на Калканджиева. Но не били рядкост и по-фрапантни случаи, в които отдалият се на пиене и жени млад мъж се прибирал сутрин с минус 2 бона в портфейла си. Още повече, че придобил самочувствието на риалити звезда, Тачо навсякъде настоявал да го настаняват във ВИП-зоните. А в тях бутилките елитен алкохол са в пъти по-скъпи от редовните цени.

 

Вече втори месец обаче Манов не се е мяркал из любимите си дестинации в Студентски град. Нощни птици докладват, че преломният момент бил инцидента в заведението на Петко Димитров „33” в началото на март. След поредното му лошо напиване и изнервен от отказа на диджея да озвучи клуба с любимото му парче за десети път, Тачо бе изведен от охраната извън дискотеката.

 

После даде интервю за ежедневника „Всеки ден”, в което обяви, че е бил пребит от 10 гарда, но Петко Димитров го контрира с изявление за „Уикенд”, че съхранява записи от камерите от въпросната нощ, които доказват обратното.

 

След този случай Тачо се сбогувал категорично с увеселителното градче. „Основната причина обаче е друга. И тя е, че хонорарът от „ВИП Брадър”, който Жени и Тачо си поделиха, се е изпарил.

 

Двамата взеха по 50 бона и докато Калканджиева ги вложи в бизнеса си, нехранимайкото Стефан ги изпи”, разкриват приятели на семейството. Преди шоуто Манов имал планове и своя дял от наградата да инвестира в ново начинание, с каквото отдавна искал да се занимава. В крайна сметка обаче порокът му се оказал по-силен.

 

И макар да е спрял да се разписва в популярните кръчми, Тачо не е престанал да вдига чашката. Обикалял обаче евтините квартални кръчми. „Нещо му стана на това момче. Вече не излиза да пиянства като преди, вечер си стои вкъщи, да му е дошъл акъл в главата направо е невероятно. Очевидно е, че пак е скъсал джоба.

 

Даже из квартала клюкарките бъбрят, че се е молил тук-там да влезе в някое ново шоу, та да изкара наново някой лев”, одумват известния си съсед в „Манастирски ливади”. Там Тачо живее в ергенския си апартамент, след като се изнесе от къщата на Калканджиева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени