Тачо водил детето си при Линдарева, без знанието на Жени! (ВИЖТЕ КАКВО ОЩЕ РАЗКРИ ЗОРНИЦА)

5946
15 Септември 2013, 10:18


На никому известната до преди два месеца моделка бе хваната да откровеничи и да се опитва да създава сензации, разбра HotArena.net.


Е, не й се получи! С участието си в предаването „Горещо“ се очакваше да скандализира обществото с нови пикантерии около връзката си с мъжа на Евгения Калканджиева, но чухме само сухи факти, които още преди седмица оглавяваха таблоидите.


Впечатление направиха само две неизказани досега неща – още на десетия ден от запознанството й със Стефан Манов, Зорница решила да си татуира върху горната част на ходилото първите две букви от името на новия си любовник „СТ“. 


Второ - без да бъде питана, Линдарева нагло и с възторг намеси сина на Калканджиева – че бил много сладко дете и дори се е наложило да го гледа (вероятно това се е случило, когато Жени е участвала в „Къртицата“, тъй като едва ли би допуснала това). Всъщност от казаното не стана ясно дали детето е живяло заедно с любовницата и баща си, или са се виждали в единични случаи.


31-годишната крадла на съпрузи потвърди, че бившият й женен любовник е издал аферата с Тачо, тъй като я ревнувал. Повтори колко много уважавала Калканджиева като професионалист и, че не иска да говори за нея нищо, което може да я унижи.


„И аз не знам какви са ни отношенията в момента, тъй като Стефан заминава в Испания. Не знам какво ще се случи по-нататък.“, заяви Зорница. От интервюто й стана ясно, че тя не се чувства като „разбивачка на семейства“, тъй като според нея е имало проблем в отношенията между Жени и Тачо преди тя да се появи.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оффф
преди 4 години
0
Традиционно е за курвите да се представят за невинни.Тази тъкмо си помислих, че може да е изключение, но с осмукания врат, предишна връзка– пак с женен и просташката изцепка, че гледа детето..само се затвърждава, че такъв тип жени нямат никакви ценности, никакво уважение на чуждото семейство..Ми то женените винаги предлагат да станат нечии любовници, но жената избира дали да приеме..въпрос на ценностна система е, не на оправдания !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никола
преди 4 години
-9
Традиционно по български винаги се оплюва третия човек във връзката. А да се стигне до това положение е имало някакви сътресения. Пчелата от мед не бяга, така че и никой от хубавото няма да се отдалечи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Деси
преди 4 години
-2
Първо ти се научи да пишеш правилно и тогаз коментирай другите.....Умръзнало и било...хахахахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
деси
преди 4 години
-4
Това плиткоумно същесво няма грам никъкво достоинство.Умръзнаха ми тези идиотки като Николета,Алисия и други такива парцалки които се чудят как да влезнат в някакъв филм за да се пише за тях.Сигурна съм че и имената няма да си напишат правилно.Ами такъва ни е Държавицата за съжаление.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени