Тачо:Развеждам се с Жени и ще съдя Зорница!!! (Ето последните му думи)

3342
01 Октомври 2014, 13:31


Стефан Манов – Тачо нелепо стана първият участник, който напусна „ВИП Брадър“ първи. Един от най-големите любимци на зрителите в къщата вероятно ще остане само с половината от хонорара си, след като лепна шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева, узна HotArena.net.

 

На този етап Манов счита, че няма бъдеще със съпругата си Жени, след като и тя излезе от реалити шоуто. Той не желае да бъде вечно в сянката й, а и доказа, че притежава качества като честност и достойнство, с които и той може да изпъкне като отделна личност, която не се ограничава само до „съпруг на Жени Калканджиева“.

 

Тачо избягваше появите в медийното пространство. Да участва в подобен формат се е наложило заради голям кредит, който той тегли преди време. Влага го в бизнес, но плановете му не жънат успех. 

 

Сега ще използва хонорара си като начален капитал за нов проект.

 

Не му е приятно, че Жени го изкара като момченце, което тя издържа. Затова е решен да докаже на всички, че повече няма да й позволи да го върти на малкия си пръст.

 

Да защити достойнството си Тачо и адвокатът му вече подготвят и иск. Ще заведе дело срещу Линдарева заради лъжата й, че и преди й е посягал (когато са имали връзка).

 

Поведението на Зорница в Къщата, според Манов, е било абсолютно инфантилно. Тя преди шоуто не се е интересувала от него, а вътре не е спряла да го преследва и провокира. Много съжалява, че точно заради нея е излязъл, пише в. „Галерия“.

 

Тачо признава, че най се притеснява от разговора със сина си Гошко. Той е на 5 годинки и трудно би разбрал обясненията на таткото, които ще му даде, относно видяното от детето по телевизора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
no comment
преди 3 години
0
"Стефан Манов – Тачо нелепо стана ПЪРВИЯТ участник, който напусна „ВИП Брадър“ ПЪРВИ."
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени