Тайната любовница на Арни се показа

5802
18 Май 2011, 15:42


Американският Star magazine разкри самоличността на жената, която е дарила Арнолд Шварцевегер с извънбрачно дете. 50-годишната русолява дама се нарича Милдред Байена и е работила като чистачка в дома на Арни цели 20 години.

 

Напуснала е изненадващо в началото на януари тази година.

 

Не е ясно обаче колко време е продължила тайната връзка на Арни и Байена. Преди 10 години тя ражда син. Вчера Шварценегер направи скандално разкритие като обяви, че момчето е негово. Двамата с Байена са крили тайната от всички, включително и от съпругата на Шварценегер и наследница на клана Кенеди - Мария Шрайвър.

 

В своето изявление актьорът и бивш губернатор на Калифорния категорично заяви, че детето е било родено преди да седне на губернаторския стол.

 

"Разбирам чувството на гняв и разочарование сред всичките ми приятели и семейството ми. Нямам извинение и поемам цялата отговорност за болката, която причинявам. Извиних се на Мария, на децата и семейството ми. Искрено съжалявам", каза Шварци.

 

В отговор съпругата му Мария Шрайфър заяви: "Моментът е много болезнен и разби сърцето ми. Като майка първо мисля за децата си. Моля ви за съчувствие, уважение и уединение, докато с децата успеем да възстановим живота си и излекуваме раните си. Няма да коментирам повече."

 

Според информацията Мария разбрала за изявлението на съпруга си, докато вечеряла с приятелката си Опра Уинфри и двете си дъщери. Повикали я на телефона и тя се върнала разтреперана.

 

Шрайфър моментално поискала развод. Двамата с актьора са женени от 25 години и имат четири деца Катерина, Кристина, Патрик и Кристофър.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mqyyyy
преди 7 години
0
gadno... no e fakt
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени