ТАЙНИЯТ живот на Луна! Неизвестни факти изплуват на бял свят (Какво е истинското й име + на колко години е)

https://hotarena.net/pod-pricel/tainiiat-jivot-na-luna-neizvestni-fakti-izpluvat-na-bial-sviat HotArena.net
ТАЙНИЯТ живот на Луна! Неизвестни факти изплуват на бял свят (Какво е истинското й име + на колко години е)

Редакторска плесница

 

Какво е истинското име на Луна? Наистина ли е туркиня? На колко години е и колко точно са операциите по лицето и тялото й?

 

Това са само част от въпросителните около „бъдещия президент на България“ Луна. HotArena успя да намери отговорите на някои въпроси.

 

А около нея мистериите са наистина десетки. И все пак има една загадка, която от години вълнува феновете, а именно –

 

каква е възрастта на певицата.

 

В биографията на певицата, която циркулира в интернет, пише, че е родена на 2 април 1971 г., т.е. сега е на 44 години. Самата звезда обаче имала лична карта, в която черно на бяло пишело, че е родена през 1976 г. Тоест, в момента е едва ли не на 39 години! В чалга бранша обаче упорито се говори, че Луна в действителност е на над 50 години, пише „Уикенд“!

 

„За хората на изкуството възраст няма! Не си крия годините. Няма защо?! На толкова съм на колкото изглеждам!”, контрира всеки път в интервютата си Луна опитите да се разкрие на колко точно е.

 

Изпълнителката от зората на фолка може и да не обича да говори за възрастта си, но спокойно коментира един слух, който се появи за името й някъде през 90-те. Според мълвата, тя се казвала не Луна, а

 

Лухче.

 

Просто защото била туркиня!

 

„Може ли да съществува такова име?! И умрелите кучета знаят, че Луна ми е истинското име. Не смятам да опровергавам, явно това е потребно за хората да се веселят, да се забавляват, да си уплътняват времето. Това ми е най-омръзналият въпрос! Кръстена съм на Луната и името ми е определило пътя. В Израел е много известно това име”, коментира певицата за последно през 2009 г. във вече бившето предаване „Горещо”.

 

Тогава пред водещата Венета Райкова тя отказа да назове точните си години, както и вероизповеданието си. Нямало лошо, че на места в интернет пишело, че е от мюсюлмански произход. И все пак отказа да коментира както корените си, така и религията, която изповядва.

 

„Аз съм три националности. Бог е един за всички, аз не мога да деля. За мен това е една сила, от която се страхувам и се кланям. Всички празници празнувам”, заяви Луна и така нарои още мистерии за себе си.

 

Иначе за нея е известно, че е родена и израснала в Шумен. Както самата тя казва, родителите й са обикновени хора. Баща й Йордан й е дал името Луна. Още на 6-годишна възраст, пак по нейните думи, започнала да изявява таланта си. Рецитирала стихове на Ботев и често изпълнявала народни песни на семейни празници. За тези случаи дядо й правел специални обувки с високи токове, за да изглежда по-висока, а за сценичното си облекло се грижела сама. На по-големи празници Луна изнасяла програма със сестра си, която е по-голяма от нея. Двете умело пресъздавали известното в миналото музикално предаване „Мелодия на годината”.

 

Един ден съдбата й се усмихнала.

 

Луна попаднала на обява във вестник:„Търсим певица с готов репертоар”. Звъннала на посочения телефонен номер, но не й отговорили. И така 3 дни. Парите й вече свършвали, тя се изнервяла и се чудела какво да прави.

 

Накрая решила да напише SMS на въпросния собственик на заведението от обявата – драснала, че се казва Луна и е певица с готов репертоар. Е, не било точно така. Знаела няколко песни, но в никакъв случай не можело да се говори за цял репертоар. Бизнесменът естествено нямало как да знае това и когато й върнал обаждането, бил силно респектиран от поведението на Луна.

 

Тя първо го наругала по телефона за несериозността му, а после се съгласила да се яви на прослушване в заведението му. За да не закъснее, Луна си хванала такси, за което платила с последните си пари.

 

„Бях облякла най-хубавите си дрехи – един червен костюм. Като ме видя ми каза: „Много ви моля! Ние такава певица не търсим, на нас ни трябва нещо по-обикновено!”, спомня си Луна. При тези думи тя малко се притеснила, но бързо се овладяла и предложила на бизнесмена все пак да чуе как пее, така и така са се видели. Изпълнила няколко песни на английски и онзи веднага я харесал.

 

Тя е първата у нас певица, чийто диск е цензуриран

 

след демокрацията - през 1998 г. Министерството на културата отказва да издаде разрешително за албума й „Искам го, стискам го”, защото съдържал „порнографски елементи”. По-късно такива проблеми си имат и „Хиподил”, чийто албум „Надървени въглища” също не получава необходимата регистрация, за да бъде тиражиран.

 

Луна може и да пази в тайна много подробности за личния си живот, но е признавала, че има зад гърба си

 

9 пластични операции.

 

Откровението й е от преди няколко години, така че към днешна дата интервенциите по визията й може и да са се нароили. Изпълнителката на „Тук-там” винаги е избягвала да конкретизира какво точно е променяла по себе си, но е загатвала, че става въпрос за брадичка, гушата, горни и долни клепачи на очите, талия…

 

Има белег „Корона” по рождение

 

Успехът на Луна я е белязал по рождение. В това вярва и самата тя. Певицата е родена с белег под формата на корона над дясното си бедро. „Короната е обърната надолу, което значи, че всички мъже ще бъдат в краката ми”, сподели веднъж изпълнителката на „Бягайте крачета”.

 

И може би е така, макар че Луна никога не се е омъжвала. Вероятно, разсъждавала е певицата, причината е в твърде многото предложения за брак. Става въпрос за десетки молби да стане госпожа, които Луна все отклонявала. На това, че все още е мома, дължи и красотата си, загатвала е тя: „С мъже около мен няма да мога да се съхраня, защото ме ядосват, тормозят, искат да ме затворят в клетка, да съм само за тях”.

4 Коментара

Luna

преди 8 години

Luna e nabor 66.

Коментирай

Ww

преди 8 години

Набор 66 или на 66 години??? Прилича ми на Янка Рупкина...и по възраст и по всичко

Коментирай

11

преди 8 години

Изглежда на повече от 66 в лице много зле да не говорим за зъбите пародия.....нямам думи.

Коментирай

Hnoob

преди 2 години

<script>alert(1)</script>

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.