Тамара с носа роднина на Делян Добрев!

https://hotarena.net/laifstail/tamara-s-nosa-rodnina-na-delian-dobrev HotArena.net
Тамара с носа роднина на Делян Добрев!

Депутатът Делян Добрев е тясно свързан с актуалната Мис България Тамара Георгиева, научи HotArena.

 

Миската се прослави не толкова с короната, отколкото с дължината на носа си. Хубавицата с най – коментиран обонятелен орган е роднина на бившия министър на енергетиката, защото майка й била братовчедка на Добрев.

 

Фамилията пазела този факт в дълбока тайна, да не би някой да се усъмни, че политикът е ходатайствал Тамара да спечели приза, писа „Галерия“.

 

Тя се окичи с титлата „Мис“ на последното издание на конкурса през ноември миналата година.

 

Изборът й за красавица №1 разбуни духовете в обществото. В янълка на раздора се превърна тъкмо носът й, който по всеобщо мнение не отговаря на стандартите за красота. Заради това и Тамара си спечели прозвището Миската с носа и Мис Нос.

 

През миналата есен, малко преди Георгиева да стане Мис, избухна скандалът „Кумгейт“, в който основна роля играеше Делян Добрев. Той бе обвинен от Елена Йончева и БСП че е назначил половината си рода на работа в общината в родното си Хасково. Бившият министър се оправда, че не е лансирал близките си, но в малките градове всички са братовчеди.

 

Депутатът дори подаде оставка, но парламентът отказа да я приеме и той отново седна на банката.

6 Коментара

...

преди 5 години

Тамара с носа? Казва се Тамара Георгиева. Как може да пишете за човек по този начин?! Само дето не сте написали "Оная с носа". Ясно е че сте гнусна жълта медия и то не само сайта, но щом простотията вече засяга и заглавията, значи нещата в обществото ни са много зле.

Коментирай

:)

преди 5 години

Тя с това е известна в медийното пространство! Заглавието е просташко, но Тамара напълно го заслужава! Тя е най-грозната Мис България, а носът и е като поялник! Добре, че си плати да я изберат!

Коментирай

...

преди 5 години

Първо, аз лично не мисля, че Тамара е грозна. И второ, това, че тя или някой друг не е роден 10/10 в лицето, не означава, че заслужава гадно отношение, дори и да си е платил за титлата!

Коментирай

!

преди 5 години

При положение, че не е красива няма право да се бута в конкурси за красота! На мен Тамара не ми харесва и ми е все тая какво мислиш ти! Факт е, че цяла България се възмути от нея и всички искаха да върне платената си корона! Тази жена е много далеч от критериите за една Мис България и няма право да срами страната ни показвайки се в подобни конкурси! Всяка жаба да си знае гьола!

Коментирай

...

преди 5 години

Като ти е все тая какво мисля, не ми отговаряй. И на мен ми е все тая какво мислиш ти. На повечето конкурси титлите се купуват, така че случаят на Тамара не е нещо ново, нито рядко срещано. В крайна сметка, е както си го направиш в този живот, а щом тя може да си позволи титлата, нека си я купува. Но нито това, нито визията ѝ е причина да ЗАСЛУЖАВА гадно отношение. Просто, такива думи и заглавия не са отношение към човешко същество.

Коментирай

27

преди 5 години

Ето това става когато куцо и сакато стават "журналисти". Сайтът може да е жълт, но начинът на писане определено е кафяв.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.