Таня Боева се разведе заради младок, при това - банкер! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/tania-boeva-se-razvede-zaradi-mladok-pri-tova-banker HotArena.net
Таня Боева се разведе заради младок, при това - банкер! (Подробности)

След 18 години брак фолк певицата Таня Боева сложи край на семейната приказка с композитора Михаил Бургуджиев, узна HotArena.

 

 

Близък приятел на звездата го издаде, че причина за разлъката е афера на 44-годишната красавица с доста по-млад банкер, чието ЕГН започва с 85. Извънбрачната забежка е с година давност, подчертава информаторът пред „Таблоид“.

 

 

Информацията съвпада с официално оповестените данни, че разводът вече е факт с решение на Софийския районен съд от 19 март 2018 г. Делото е заведено още на 17 юли 2017 г., но е тръгнало едва на фаталния 13 декември. Бракоразводният процес се отлагал няколко пъти, като на едно от заседанията съдията дори пратил музикалния тандем при медиатор, с чиято помощ да се подготви споразумение за раздяла по взаимно съгласие. Таня и Михаил послушали магистрата и изпълнили разпореждането му. За подялбата на общите им песни и попечителството над 10-годишния им син Росен били нужни 9 месеца.

 

 

Според решението на магистратите фолк фурията от Тополовград ще получава издръжка от бившия си в размер на 400 лева месечно. Парите ще се харчат за наследника им, който остава при мама. 43-годишният татко обаче ще може да взема Росен когато пожелае, щедри са съдиите. Освен всичко придобито по време на брака, на две е разделена дори съдебната такса за развода – по едва 20 лева на човек.

 

 

Така актът за граждански брак между Таня Боева и Михаил Бургуджиев, сключен през 1999 г., е прекратен. За съжаление във фейсбук профилите им всички общи снимки вече са изтрити, което издава напрежението, натрупало се покрай изневярата на блондинката, коментира запознат със ситуацията.

 

 

Мълвата носи, че Таня и 33-годишният й любовник се срещнали покрай инициатива с нейно участие, която била подкрепена от голяма българска банка. За детайлите по спонсорството трезорът изпратил хубавелкото да преговаря със секси певицата. Финансистът, фен на по-различен стил музика, си глътнал граматиката, когато пред очите му се появила кръшната тополовградчанка. От дума на дума между двамата пламнала искра, която в крайна сметка опустошила семейното щастие между Таня и Михаил, и двамата се решили на крайното решение – развод.

 

 

2 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Малко ми е странно сравнително младо момче да се хване с тази леля, излязла от 90-те, ама така да е... Или е некой смотльо, който не е получавал внимание досега от нормално момиче, или е от комплексарите тип Мартин на Ема - търсещи да се отъркат около нещо известно, независимо какво е то! И в двата случая доводите на Танчето са ясни - путкосърбеж!

Коментирай

Iv4eto

преди 5 години

Dosta to4en analiz osobeno za na Tan4eto "putkosarbeja" :))))))))))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.