Таня Боева на косъм от смъртта

4190
29 Януари 2012, 11:24


 

За фолкпевицата Таня Боева миналата 2011-та година бе повече от тежка и жестока. Красивата изпълнителка очакваше с майчинска трепет второто си дете, което обаче загуби часове след раждането му.
 
 
Когато самата Таня се родила, тя също била на косъм от смъртта. Боева се е родила в седмия месец от бременността на майка й.
 
 
"Била съм в кувьоз. Там съм изпаднала в клинична смърт. Казали са на родителите ми да са готови за най-лошото. Но след шест часа аз съм оживяла напълно необяснимо за всички. Лекарите дори са описали случая в медицински списания. Пълна мистерия е било за тях", разкрива певицата пред "Шоу".
 
 
"Загубих второто си дете часове след раждането. Дори и за миг не съм помисляла, че ще се случи нещо толкова фатално и трагично…".
 
 
И до днес тя не може да си обясни защо това й се е случило. "Но си казвам, че сигурно Бог ми е пратил по-малкото зло. В природата щом нещо се случва, значи е трябвало да стане... Изпратих 2011 с облекчение. Приех случилото се, простих в сърцето си на много хора, оставих миналото в старата година и продължавам напред", кaзва още Таня Боева.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени