Тъп гаф в новия клип на Алисия (Вижте какво се случва, след като певицата излиза от джипа, подарък от Ники М.)

https://hotarena.net/laifstail/tap-gaf-v-noviia-klip-na-alisiia HotArena.net
Тъп гаф в новия клип на Алисия (Вижте какво се случва, след като певицата излиза от джипа, подарък от Ники М.)

Алисия представи новото си парче „Малката”, което записа с колежката си Ванеса, както и клипа към него, разбра HotArena.


Сюжетът на клипа може и да е по „истинска история”, както претендират двете изпълнителки, но типично по нашенски не се размина без гаф

 

Локацията на лентата е тузарска къща в София, а Алисия не пропусна шанса да се изфука с новата си кола, подарък от Ники Михайлов. Джипът „Ауди” Q7 е в цвят червен мат и струва около 100 бона, пише „Всеки ден”.


Явно в желанието си да се покаже като горда собственичка на мощното возило, Ася е пропуснала да се вгледа в малките детайли, които доведоха до голям фал в новия проект.


Точно в кадрите с колата, Алисия пее с високи елегантни обувки и украшение на връхната й дреха, но секунди след това, както и накрая в сцената с крошето, певицата изненадващо е без брошка, и по гуменки!


Не е изключено и да се е наложило певицата да смени обувките си, за да не стърчи над останалите в общата им сцена, но защо това не е прикрито, не става ясно. Сигурно е обаче, че стайлингът й е доста нелеп и недомислен. Черна, къса и прилепнала рокля, подходяща за клуб, съчетана със спортни обувки като за разходка в парка?! 

 

Иначе клипа разказва следната „истинска” история:  Ванеса е красива и уверена жена, която открива, че мъжа й се среща тайно с друга. Тя е придружена от дружката си Алисия, която отмъщава за наранената си приятелка със силно кроше в лицето на неверника. Тъпотия до шия!

 

10 Коментара

13

преди 8 години

Убедена съм, че сте гледали клипа поне 1001 пъти за да му намерите някаде кусур :D

Коментирай

Dee

преди 8 години

Клипът наистина е мега тъп! Тук няма две мнения...

Коментирай

zara

преди 8 години

prosto qvno e dala obuvkite si nazaem na vanesa kato gledam sa sushtite :D

Коментирай

1234654

преди 8 години

"тъпотия до шия" в на майка ти ос*раната п*утка, нещастна ковро дето само злобееш срещу Алисия, аре вземи вече си пръсни посредствения мозък и ни избави от драсканиците си! Да те е*ба в умирисаната минджа!

Коментирай

жулиета

преди 8 години

как нова кола. Тя е от доста отдавна

Коментирай

Мони

преди 8 години

Нали не мислите, че някой се влияе от малоумните ви статии, изпълнени със злоба? "Тъпотия до шия" бил клипа на Алисия, а ти, Николето, какво си направила през жалкия си, тъжен, креватен живвот? Та ти дори и в леглото не струваш и не е Бирмата първия, който го казва! Та, в главното ти занимание, с което си изкарваш прехраната НЕ СТАВАШ!! Вземи се застреляй вече, че си ужасно зле.. вече те съжаляват хората.. А колкото Аисия, излгежда прекрасно в този клип, евала! А ти покрай нея си като злобна вещица!! То ти личи каква си!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Браво,поздравления Алисия.......СЪС ТОКЧЕТА НЕ СЕ ШОФИРА,НАЛИ ТАКА! В нормалните Европейски страни,често можеш да видиш дами,които влизат с високи токове,преобуват се с удобни обувки,в случая кецки ,и шофират!Да не говорим,че е забранено със закон ,шофирането с токчета....ахххаха Ще кажете,че е за клип и се е изложила.....ама от лоши чувства към Алисия,не търсите хубав смисъл,а веднага подигравки! Можехте ,ако е пропуск,да кажете просто-ами,случва се,безгрешни хора няма,или вие,с претенциите ви за журналисти сте уникални и неповторими,и безгрешни,а............

Коментирай

бели маратонки

преди 8 години

Аз от край време в колата си имам резервни обувки.Това ми е навик от преди доста години,когато бях начинаещ шофьор.Но е яко,защото винаги си подготвен-я за бягане,я за дискотека,ако се наложи.....Скоро гледах един сериал,който беше пълен с такива гафчета при сглобката на кадрите,но това пък го правеше още по-интересен за аудиторията.

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Тъпите сте вие от ХотАрена и сте го доказали многократно. Съмнявам се точно ти, да имаш и средно образование. Но, понякога и образованието не са критерии за кадърност и възпитание. А, когато отивате на спаринг , нормално е слизайки от колата, да обуете удобни за случая обувки. Е, няма как да се преоблече пред блока, ако кажете, че облеклото е неподходящо тогава. Ама то се иска и малко логика, де. Отде?!? И клипа, и песента са страхотни. А, Алисия е ослепителна с този hairstyl и стайлинг. Красива, образована и успяла жена!

Коментирай

тъпи драскачи от ХотЛайнена

преди 8 години

А, относно колата, пак свободни съчинения. И за сведение, колата не е купена от Ники Михайлов. Малко стръв... xa xa xaaa Сега няма да спите , докато не разберете....Голя цирк сте в ХотЛайнена!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.