Татяна пее по гърди

https://hotarena.net/az-jenata/tatiana-pee-po-gardi HotArena.net
Татяна пее по гърди

Откакто си сложи още силикон, фолк дивата Татяна не спира да го демонстрира, научи HotArena.

 

Тя буквално пее по цици на участията си. Без притеснение певачката извива плейбек по тънки лентички, които трябва да минават за бюстие, писа „Таблоид“.

 

От обкръжението й издават, че откакто се разведе и след това й любовникът й я заряза, изпълнителката е настроена за палави емоции и всеки има възможност да огледа прелестите й по участия.

7 Коментара

Симо

преди 5 години

Тя се е нагласила за магистралата.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Щом има хубави едри гърди, защо да не ги показва? Обличала съм и далеч по-оскъдни одежди от това на което викате "само лентички". Това на снимката си е нормално бюстие. Ако се облечеш с чувал и си закриеш прелестите кой мъж ще те погледне?

Коментирай

До Наталия

преди 5 години

Вие, госпожо, не сте никаква Наталия, а самата "прелест" Татяна. Само така може да замажете перверзния си вид.

Коментирай

Костас

преди 5 години

Не е Татяна,това май е някаква инфантилна госпожица,която не минава по-долу от Татянка!Прочетете и и другите коментари,има ги под всяка статия почти, и ще се убедите!

Коментирай

:-)

преди 5 години

Не отговаряйте на коментари от трола Наталия! Това лайно виси по цял ден тук с цел да генерира посещаемост на статиите, дразнейки коментиращите с , меко казано, идЕотските си разсъждения. Пълен игнор за плиткоумната анимирана пачавра - фенка на проститутки и гумени цици!

Коментирай

Наталия

преди 5 години

О, миличък, силиконови, а не гумени. :) Май не съм аз с идиотските изказвания. Помисли, как ще сложиш гума в гърди?! Най-малкото е токсично. А това че имам мнение което не харесваш не означава че съм трол. Защо не са те научили какво означават думите които използваш, а трябва една "плиткоумна анимирана пачарва" тепърва да те учи?

Коментирай

Хахахахахха ГОРКИЧКАТА НАТАЛКА

преди 5 години

Ама вярно си плиткоумна пача! Явно приемаш всичко буквално, за метафори надали си чувала Хахахаххахааххахахахахаха! Трагична си в малоумието си! Дерзай!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.