Татуировки или бижута? Кое да изберем?

3858
28 Юли 2012, 17:59


Татуировки или бижута? Все повече дами си задават този въпрос, научи HotArena.net.

 
 
В последно време все повече представителки на нежния пол, заменят диамантите с рисунките по кожата. Безспорно татуировките са красиви, ефектни и могат да останат за цял живот. Но дали са по-подходящи от бижутата?
 
 
Днес на плажа можем да видим всякакви татуси, много от които оформени като бижута. Някои предпочитат плетеници, други йероглифи или талисмани, като особено популярни са китайските символи.
 
 
Все пак да се сдобиете с желаната татуировка – бижу,не е като да си купите накит от магазина. Решите ли да си татуирате колие, пръстен или гривна е добре да помислите предварително готови ли сте на тази стъпка.
 
 
Специалистите съветват да се уверите, че ви се прави татуировка със стерилни инструменти. А също така докато татусите ви заздравеят задължително трябва да ги мажете с крем и поддържате стерилни и поне две седмици да не ги излагате на слънце
 
 
Имайте предвид също така, че рисуването на татуировки е доста болезнена процедура. Затова дали ще предпочетете тях или естествените бижута, оставяме да решите вие.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени