Тази яка мацка ще представи България на „Miss Eco International“ (Горещи снимки)

1476
23 Януари 2017, 12:56


Носителката на титлата „Super Model Universe Bulgаria“ – Йоана Карастоянова, засне убийствена фото сесия за страницата на конкурса „Miss Eco International“, на който ще представи България през април тази година.

Специалните кадри вече са качени в социалните мрежи. Йоана ще замине за Египет в края на март 2017-а, където, като носителка на титлата „Super Model Universe Bulgаria“ ще представи страната ни в конкурса „Miss Eco International“.

„Miss Eco International“ е международен конкурс, чиято цел е чрез красотата да събуди темата за опазване на околната среда и нашата планета.

„Miss Eco International“,е организира като престижна международна проява, която обединява представители на общности и култури от цял свят. Делегати имат за цел да споделят своя Eco култура в международна мрежа.

Основната цел на конкурса е да се избере най-достойната представителка, която бъде кралицата ECO. С тази проява се насърчава еко-туризма в целия свят, чрез обмен на култури между дами, чрез подбор на най-добрите специални оферти, за това как туризмът влияе на околната среда.

Целта на конкурса не е само да да се излъчи Мис , но и да бъде използван да отправи послания и да запази планетата ни чиста.

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени