Те т‘ва е! Катето Евро забърса любовник на годините на сина й (Младокът го играе манекен при Жени К.)

2010
20 Декември 2014, 12:18


58-годишната Катерина Евро младее, а за това си има причина. Актрисата има свежо агнешко около себе си, заради която не може да си позволи да преклони глава пред старостта, узна HotArena.net.

 

Младата й „придобивка“ се подвизава като манекен във „Визаж. Катето поддържала изпепеляваща от страст връзка със сладура, който пък се оказва набор на сина й Сашо Кадиев, докладват нейни колеги пред „Всеки ден“.

 

„Красавецът и Катето са заедно от поне половин година. Тя много държи среднощните й забежки в леглото на модела Мартин да останат далеч от медиите и познатите й, пък и с основание. Първо, на Мартин му се носи лошата слава, че е бръмчалка с богат опит”, поясни близък на Евро.

 

В миналото си 30 и няколко годишният манекен имал доста истории с „лачени чанти” и Катето не искала да се нареди на опашката от завоеванията му в черния тефтер. За капак никак не вървяло да се похвали, че се поти в спалнята с набор на сина си.

 

„А че пада сериозно потене, няма спор. Младото лъвче я спуква от секс, затова и милата ми Катя е влюбена до полуда”, потвърди и нейна добра позната от ТВ7, където „другарката певица Рени” работеше последно като водеща на предаването „Усещане за жена”.

 

Очаквано, пред „Всеки ден” Евро категорично отрече да има връзка с Мартин, дори поддържа версията, че въобще познава такъв човек (виж интервюто на стр. 19, б.ред.). „Всеки ден” обаче разполага с последната им снимка заедно, направена на 15 декември, часове след финала на „Биг Брадър”, спечелен от Тодор Славков. На фотоса се виждат една доста щастлива Катерина, прегърнала през рамо татуирания манекен, което едва ли прави с всеки срещнат непознат.

 

Аверите на Катето може и да я одумват, но в никакъв случай не са против това тя да си върти младото гадже. В крайна сметка не го натрапва публично, защо да не е щастлива в интимен план, смятат близките на сребърната финалистка в „Биг Брадър“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени